FREDRIKSTAD — BRANN 3-4:

De kunne fått tre poeng, burde kanskje hatt ett poeng, men endte opp med null – igjen. Fredrikstad opplevde en blytung avslutning på kampen da Bentleys skudd gikk via keeper Jon Masalin – og høyreback Andreas Langren til 3-4 på overtid. At FFK ble felt av et selvmål mener lagets nestor er ganske typisk for flyten i årets sesong.

- Vi slipper inn fryktelig enkle mål, og det går ikke an. Det ble aggressivt i garderoben, for folk synes jo det er fælt å tape på en sånn måte på overtid, sier Ramberg.

Utilgivelig

Han sier de store personlige feilene som har preget årets utgave av FFK er utilgivelige.

- Ja, utilgivelig er ordet. Det toppet seg greit i dag. Men idretten er nådeløs. Vi henger godt med i lange perioder, og hadde nok fortjent mer. Det er tungt, men vi kan ikke gi opp.

Neste helg venter bortekamp mot Sandnes Ulf, og den kampen må vinnes.

— Ja, der kan vi ikke tape. Det er helt sikkert, sier mannen som fikk et trist jubileum – i sin kamp nummer 250 på øverste nivå ble det bittert tap.

For trener Trond Amundsen var det vanskelig å finne noe annet ord enn ”brutalt” for å beskrive følelsen av å tape.

— Ja, det er brutalt. Og ufortjent, synes jeg. Vi hadde fortjent minst ett poeng. De skaper mer enn oss i 2. omgang, men vi dominerer før pause, sier treneren.

- Ramberg sier det ble aggressivt i garderoben. Hva sier du til det?

— Det er viktig med en reaksjon. Det viser at de bryr seg, og at de ikke har resignert, sier Amundsen.

Skuffende baklengsmål

Han mener neste kamp mot Sandnes Ulf blir en matchball.

- Den blir viktig. Det er liv og død. Den ville blitt viktig uansett, men med tap her må vi vinne mot dem.

Treneren var litt skuffet over måten laget hans slapp inn mål mot Brann.

— De kommer på vendinger av spill og kontringer etter brudd. Ting vi visste Brann var gode på, og som vi brukte tid på å snakke om. Det er skuffende, og brutalt, gjentar Amundsen.

For Andreas Landgren ble kvelden ekstra tung. Svensken var sist på ballen som senket Fredrikstad.

- Det er ikke noe gøy. Livet går videre, men jeg skulle gjerne ha avgjort til 4-3 for oss. Jeg hadde faktisk muligheten like før Brann scoret, sier høyrebacken.