FREDRIKSTAD — BRANN 3-4:

FREDRIKSTAD STADION (bt.no): I en høydramatisk kamp, der Fredrikstad avgjorde for Brann med selvmål i siste minutt, gjorde Brann tre bytter som alle fikk innvirkning på kampen.

- Alle byttene tilførte oss noe, sier Brann-trener Rune Skarsfjord, før han forteller at alle spillerne måtte ut på grunn av skader.

Først ut, bokstavelig talt, var Zsolt Korcsmar. Ungareren gjorde en svak kamp de 40 minuttene han spilte. Da han gikk ut med en smell i ankelen, gikk Simen Wangberg inn som midtstopper og Erdin Demir kom inn på backen.

- Jeg fikk et spark i ankelen. Den er veldig vond og ustabil nå, sier Korcsmar. Han la kursen mot spillerhotellet og noen Ibux mandag kveld.

Erik Mjelde kom aldri på banen igjen etter pausen.

— Han var usikker på om han ville holde. Da tok jeg beslutningen om å ta ham ut, sier Skarsfjord.

I hans sted kom Fredrik Nordkvelle inn. Han løp og løp – som han pleier – og kom også til en stor sjanse, men var en av få som opplevde å få sin avslutning reddet av FFK-keeper Jon Masalin.

Sistemann som måtte ut med skade var banens bestemann, Kristoffer Larsen. Mannen bak Branns lekre 3-2-mål fikk antydning til krampe i leggen og ble derfor tatt av banen.

— Det var ikke noe spark eller takling eller noe som gjorde det, men jeg kjente at det nappet litt. Da var det best å velge det trygge og gå ut, sier Larsen.

Fra benken fikk han se sin erstatter, Chukwuma Akabueze, legge opp til selvmålet som avgjorde kampen.

— Han har vært ute av laget en stund nå og jobbet hardt. Jeg unner ham det målet, sier Kristoffer Larsen.

Det vil nok stå i alle statistikker som et selvmål av Andreas Landgren.

Uten at noen i Brann bryr seg nevneverdig om det.