BRANN STADION (bt.no): Helgen er så vidt i gang, men allerede er det dagen derpå på Stadion.

Etter tapet for Sarpsborg fredag ser situasjonen meget dyster ut for Brann.

Da Rikard Norling samlet spillerne til møtet om kampen lørdag morgen, dukket både styreleder Rolf Barmen og sportslig leder Roald Bruun-Hanssen opp.

— Sier det noe om situasjonen dere befinner dere i, Rikard Norling?

— Ja, det gjør det vel. Slik er det. Men det gir også et bilde av en klubb som står forent og gir hverandre støtte.

— Snakket fotball

Mens spillerne gikk i gang med restitusjonstrening, ble Norling, Bruun-Hanssen og Barmen sittende igjen på det som vanligvis blir brukt som presserom på Stadion.

Også mental trener Per Sjöberg og styremedlem Henrik Lie-Nielsen var til stede.

— Det var ingenting som var planlagt. Vi ble igjen og diskuterte det som ble sagt i møtet, og siden kunne vi ikke la være å snakke litt fotball, hva vi syntes om kampen.

Roald Bruun-Hanssen mener det er viktig at klubbens ledere stiller opp slik situasjonen er.

— Både Rolf og jeg var der fordi vi føler behov for å vise støtte og tilstedeværelse overfor treneren og spillerne. De har hatt sin vanlige oppsummering, som blir litt spesiell fordi de er i situasjonen de er. Så ble vi sittende igjen for å gjøre vår oppsummering av hvordan spillermøtet fungerte, og ikke minst hvordan vi skal gripe fatt i uken som kommer, sier Bruun-Hanssen.

- Må vise støtte

— Er det noen grep dere kan gjøre før de tre siste kampene?

— Det vet Rikard og teamet hans mest om, og vårt viktige grep er å støtte dem, og vise at vi tror på dem og stoler på dem, sier Bruun-Hanssen.

Det markerte også Rolf Barmen da han i BTs Ballspark-program fredag garanterte at Norling vil sitte trygt selv om Brann skulle rykke ned i 1. divisjon. Norling selv reagerer slik på at han er fredet av styrelederen.

— Det er viktig at det ikke blir noen trygghetsfaktor, at man innser alvoret og fremfor alt drives av å utvikle det man gjør.

Til tross for en trist fredagskveld var humøret tilsynelatende svært godt hos svensken lørdag.

— Det blir til hva man gjør det. Kan vi gå ut herfra i dag med brystkassene fremover, tror jeg det er bedre enn om det skulle være tvert om, sier Norling.

Video: Høydepunkter Brann-Sarpsborg