Er du enig i vurderingene? Si din mening nederst i saken

VIDEO: Høydepunkter Brann-Sarpsborg

Piotr Leciejewski 4

Før pause var han først og fremst en pasningssentral. Utspillene hadde noe bedre adresse enn vanlig. Hadde knapt en eneste kvalifisert redning.

Andreas Vindheim 1

Andreas Vindheim

Preget og forknytt. Nesten uten evne til å bidra. I 1. omgang gikk alle baller rett vest eller til en blå spiller. Helt på jordet da Sarpsborg satte inn 1-2.

Jonas Grønner 5

En av få som klarte å kontrollere tenningsnivået, riktignok nær ved å legge et nytt egg i starten av kampen. Ga bort rikelig med juling.

Erlend Hanstveit 3

Unøyaktig i begynnelsen, var selv veteranen forstyrret av anledningens alvor? Leverte en uryddig forestilling med flere enkle feil.

Birkir Sævarsson 4

Birkir slik vi kjenner ham. Teknisk — eh - noe upolert, men full av vilje og driv fremover. Forsvant ut av kampen etter sidebytte.

Amin Askar 3

Amin Askar Foto: NTB scanpix

Dårlig start hvor han virket overspent og vimsete. Orienterte seg mer og mer defensivt utover i kampen, der løste han oppgavene sine ok.

Fredrik Haugen 5

Usynlig og redd, helt til han klarte å sørge for 1-0. Spesielt i 2. omgang sto han frem som en av Branns beste menn, med stor innsats. Da ble han tatt av.

Stéphane Badji 5

Maskinen virket å ha opphopninger av slaggstoffer, noe som egentlig bare skulle mangle. Likevel var han god, og spilte seg opp utover i kampen!

Kasper Skaanes 4

Spilte nervene ham et puss da han bommet etter 40 sekunder? Etterpå bidro han godt, med fint driv og flere gode initiativ.

Azar Karadas 3

Azar Karadas (t.v) og Rikard Norling. Foto: NTB Scanpix

Helt crazy til tider, men ikke like tullete som rekkekameraten. Manglet mye på timingen og rotet for mye. Tapte også uvanlig mange dueller.

Marcus Pedersen 2

Sint, overtent og mest opptatt av alt annet enn å spille fotball. Roet seg ned i pausen, men fikk heller ikke utrettet stort i 2. omgang.

Hvor stor er sjansen for Brann-nedrykk? Prøv BTs nedrykkskalkulator her