Likevel vet ikke Reginiussen om han er planlagt å starte toppkampen mot Odd i Skien på lørdag.

— Vi får nok ikke vite det før nærmere helga, så da er det bare å be til høyere makter om at man er med. Selv om det har vært en ganske kort oppkjøring, så kjenner jeg at det kribler godt, sier Reginiussen vel tilbakelent i sofaen ved konferansesalene på Lerkendal-hotellet.

Kanskje ikke så rart det kribler i beina til 29-åringen, som allerede en time ut i sesongen endte på båre etter at akillesen røk i serieåpningen mot Aalesund. Først 25. oktober og 27 serierunder i senere - i 3-3-kampen som gav trønderne gullet i Drammen - var midtstopperen tilbake i startoppstillingen.

Kan spille nesten alt

— Han har vært veldig god gjennom hele oppkjøringa og han gjorde en fantastisk jobb i fjor mens vi andre spilte kamper. Han var nøye og trente knallhardt. Det gjør at han er godt rustet og sulten på å være med å prege 2016-sesongen, sier Ingebrigtsen.

Reginiussen utelukker ikke at han kan spille 25-30 seriekamper i årets sesong.

— Det er ikke usannsynlig, jeg har spilt det tidligere da jeg har vært skadefri. Man må se på hva som er fornuftig, sier han.

— Vi får se når kampene kommer tett, men sånn som det kjennes på trening så føler jeg meg kvikk og fin. Dette er kanskje den beste oppkjøringen jeg har hatt noensinne, så får vi huske at jeg hadde en fin vinter i fjor også da det smalt i første runde. Sånn som det kjennes ut, skal det bli en bra sesong for meg, utdyper finnmarkingen.

Antyder landslagsspill

Bruttern er ikke beskjeden med å skryte av formen til spilleren som fyller 30 år om en måned. Så raus er han, at han mener Reginiussen bør være høyaktuell til landskamper for Norge til våren.

— Tore er bedre enn i 2014. Han har rensket bort mye som han har slitt med i kroppen og fått bort det. Han hadde mye smårusk i kroppen, men vi har fått ryddet opp kilden til trøbbelet og da er vi veldig fornøyd og sterk i troen på at han vil være skadefri. Jeg antar han vil spille på Ullevaal i løpet av sommeren, uten at jeg skal legge meg borti landslagsuttaket, sier Ingerbrigtsen.

— Enn så lenge er ikke det noe fokus. Jeg har kommet tilbake fra en veldig lang og alvorlig skade, så jeg har i bakhodet at det var et langt år i fjor hvor jeg ikke spilte noe. Det er en brå overgang til å begynne å spille hver dag og hver helg. Jeg er sulten på å spille godt i Rosenborg, det er første prioritet, svarer Reginiussen på skryten fra sjefen.

Sannsynligvis starter Reginiussen mot Odd, selv om Ingebrigtsen har lansert Jørgen Skjelvik som en het stopperkandidat på sikt. Dermed ser det reele spørsmålet for serieåpningen ut til å være hvem av Holmar Örn Eyjolfsson og Johan Lædre Bjørdal som starter. Eyjolfsson startet mot Viking i generalprøven og ligger trolig an til å starte.

Stopperduellen

— De er forholdsvis like. To gode duellspillere. Litt mer ulik offensivt, men det er tre gode midtstoppere, eller fire med Jørgen. Vi er veldig godt forspent bakover. At vi har fått inn Alex gjør at vi har fått nok fart til at vi kan stå høyt slik vi ofte må gjøre, sier Ingebrigtsen.

— Vi har ingen voldsomt bred stall. Et lag kan starte på lørdag, et annet lørdagen etter. Vi har ikke flere spillere enn at alle vil være på førstelaget ganske ofte, fortsetter han.

- Hvor aktuell er Skjelvik som stopper?

— Veldig aktuelt. Han kommer ikke til å spille stopper på lørdag, men i løpet av sesongen vil han definitivt gjøre det. Handler mye om fart, hvem vi møter og hvordan vi skal sette opp laget. I perioder vil han spille der, samtidig som han også kan være både back og kant også. Det handler om å sette opp underveis, sier Bruttern.

— Vi har vært solide

Rosenborg-sjefen er uansett godt fornøyd med den defensive jobben laget har vist i vinter. Med unntak av kaosomgangen mot Kristiansund der Rosenborg slapp inn tre mål til pause, har trønderne sluppet inn bare to mål på de fire siste - mot tøff motstand.

— Defensivt har vi vært solid gjennom hele vinteren. Vi har sluppet til få målsjanser og det har vært godt og stabilt. I fjor fikk vi veldig mye skryt for det offensive fordi vi scoret mye mål. I år har vi møtt ordentlig god motstand og det har sitter veldig bra, sier Ingebrigtsen.

Lurer du på hvorfor Odd-treneren klikket på OL-vinner Krog? Hør Adressa-sportens podkast her: