I denne ukes podkast er det kombinertstjernene Jørgen Graabak og Magnus Krog som gjester studio. Graabak er stor supporter av RBK og følger klubben tett. Telemarkingen Krog holder knallhardt med Odd — men skyter litt mer fra hofta - fordi han sier han ikke har så mye peiling på fotball.

Hør gutta snakke om sesongavslutningen, som endte i snøballkasting og skjellsord om mødre og det som verre erfra illsinte tyskere. En krangeldennorske duoen ikkekommer til å ta noe initiativ for å skvære opp i.

Duoen snakker også omeliteserietabellen, ispeddKrogs historie om hvordanhan havnet på Odd-trener Dag— EilevFagermos svarteliste etter å ha uttalt seg om treneren i mediene. Samme mann tror også at Vadim Demidov kan få en stor sesong fordi han blir pappa snart - akkurat som Demidov.

Graabak er imidlertid tydelig på at Brann rykker ned, og sammenlikner "erkefiende" i kombinertsporten, tyskeren Fabian Riessle, med en profilert fotballspiller.

Slik lytter du:

Vil du høre «Rasmus&Saga» på din datamaskin, kan du gjøre det ved å klikke pådenne lenken, eller ved å klikke på bildet øverst i denne artikkelen. Dere kan også høre den via Itunes.

Disse sakene er mest lest det siste døgnet: