Både Chelseas Carlo Ancelotti og Arsenal tror at det er mulig å vinne Premier League-tittelen, selv om bare fire kamper gjenstår av sesongen.

Chelseas eneste håp er å vinne alle sine gjenstående kamper, inkludert oppgjøret mot United på Old Trafford om to uker. I tillegg må Chelsea håper at Arsenal slår Manchester United førstkommende helg. Chelsea tar imot Tottenham hjemme på Stamford Bridge til helgen.

— Hvis vi kan slå Tottenham, tror jeg Manchester United føler et større press foran kampen mot Arsenal, sier Ancelotti ifølge sportinglife.com.

Hvis Chelseas drømmescenario finner sted, kan serien komme til å bli avgjort på målforskjellen.

- Det kan skje, sier Ancelotti.

Chelseas sesong ble skjemmet av en svak periode midtveis, men laget har vist fryktinngytende form i det siste, og slo byrival West Ham på lørdag.

- Det var veldig vanskelig for et par måneder siden å tenke at vi kunne henge med i teten, så for øyeblikket er vi veldig fornøyde, sier italieneren.

Statistikksenter Premier League:

- Vil kjempe videre

Også Arsène Wenger fortsetter å håpe, til tross for at Arsenal tapte for Bolton søndag.

Franskmannen sa før kampen mot Bolton at Arsenal måtte vinne alle sine gjenstående kamper, men sjansene for å ta igjen Manchester United ser nå ut til å være mikroskopiske.

- Sjansene er minimale nå, det er helt sikkert, men vi må fortsette å kjempe, sier Wenger.

Arsenal spilte 1-1 hjemme mot Liverpool og 3-3 borte mot Tottenham i de foregående kampene.

— Det er veldig frustrerende, siden vi burde ha kommet hjem med ni poeng fra denne uken, men vi har fått bare to, sier franskmannen.

- Det har vært historien om vår sesong i år, sier Wenger.

Han vil ikke kritisere spillerne for manglende rutine.

- Vi mangler fremdeles modenhet, erfaring og ro i viktige situasjoner. Men spillerne skal ikke ha skylden for dette. Hvis man skal skylde på noen, så er det meg. Jeg tar ut laget, sier Wenger.