Sola (Aftenbladet): Kampen startet med at Eidsvold Turn sto høyt og presset Sola-spillerne til å gjøre feil. Hjemmelaget prøvde å spille seg ut av vanskelige situasjoner, noe som resulterte i flere farlige balltap. Sola klarte heller ikke å klarere innlegg, noe som Eidsvold utnyttet på de to første målene sine. Da det ble 0-3 rett før pause trodde nok de fleste at kampen var kjørt. Spesielt med tanke på at Sola ikke skapte èn eneste sjanse i hele 1. omgang.

Maurice Ross tok grep i pausen, byttet ut begge spissene sine og plasserte store, sterke Tord Haga og Lars Thomas Hummervold på topp. Det var tydelig at kamp-planen nå var å bli mer direkte, og å slå langt på de to spissene. Den første reduseringen kom ut av intet, Kristoffer Rasmussen fyrte av fra 35 meter og ballen føyk inn ved stolperota (Rasmussen måtte senere forlate banen med det som så ut som en alvorlig kneskade). Målet fungerte som en vitamininnsprøyting på Sola, de begynte å vinne dueller og skape sjanser. Da Niklas Sandberg satte inn nok en redusering øynet både Sola-spillerne og hjemmefansen håp om poeng. Et massivt Sola-press resulterte i at høyreback Harald Vindenes satte inn utligningsmålet på overtid.

Begge lag hadde hver sin omgang, Sola leverte årsverste i 1. omgang, men viste moral og karakter ved å jobbe seg inn i kampen igjen i 2. omgang.

Kampfakta

Sola – Eidsvold TF 3-3 (1-1)

2. divisjon avdeling 3

Sola stadion, 80 tilskuere

Mål: 0-1 Ciise Aden Abshir (9), 0-2 Ole Andreas Nesset (22), 0-3 Ole Andreas Nesset (44), 1-3 Kristoffer Rasmussen (55), 2-3 Niklas Sandberg (62), Harald Vindenes (90)