VIDAR-SOLA 0-0

Uavgjortspesialisten Vidar tok en ny uavgjort og ett poeng i kveldens kamp mot naboklubben Sola. 0-0 står det i protokollen, men det betyr ikke at det var dårlig underholdning. Lagene var nærmere 2-2 enn 0-0, men det ville ikke lykkes i de avgjørende trekk for noen av lagene. Gode forsvar var ett moment, i tillegg til at det smalt i treverket hos begge lag.

Sola åpnet best, og anført av den raske Niklas Sandberg, var det et stadig press mot Vidar-forsvaret. Litt etter litt jevnet det seg ut, og i 2. omgang var Vidar det beste laget. Selv om Sola hadde sine muligheter, og den største sjansen i kampen da Tord Næss Haga sendte ballen i tverrliggeren fra kloss hold etter 71 minutters spill.

Vidar hadde også et forsøk som endte i treverket. Emil Randulff skjøt i stolpen etter en halvtime i 1\. omgang.

— Vi er fornøyd med at vi holdt målet rent i dette oppgjøret. Det er ikke så ofte vi gjør det, sier Vidar-treneren Gaute Johannessen. - Men det var en rotet kamp, hundre innkast og lite spill. Flere av våre spillere ville så gjerne, men de hadde ikke dagen. Dessuten har Sola flere gode spillere, og alt i alt skal vi vel være fornøyd med uavgjort – begge lag.