Fana – Sola 3-3 (2-2)

Sola møtte til kamp stinne av selvtillit etter fire strake seire, men fikk en marerittstart da de scoret to selvmål før det hadde gått 20 minutter. Harald Vindenes var uheldig og satte et innlegg fra venstre i eget mål etter ti minutter, Ådne Helland Vevatne gjorde det samme med et nytt innlegg fra venstre, ti minutter senere. En vanskelig start for et Sola-lag som slet med å finne rytmen på en tørr og treg kunstgressbane.

— Vi måtte legge om spillestilen og bli mer direkte, da ble vi farligere med en gang, sa Solas assistenttrener Arturo Cleveland. Ådne Helland Vevatne rettet opp selvmålet ved å score på en dødball rett før pause, før Simen Berntsen minuttet etter satte inn utligningen. Berntsen har nå scoret i fem kamper på rad.

Andre omgang var preget av lite finspill og få sjanser. Fana tok ledelsen igjen da de scoret på nok et innlegg, som denne gang ble satt i mål av en Fana-spiller. Kampens høydepunkt kom rett før slutt; Kristoffer Rasmussen hamret ballen i vinkelen på halv-volley fra 17 meter. - Det er det fineste målet jeg har sett av en Sola-spiller, var den klare dommen fra en suspendert Tom Erik Maldal. Både Maldal og Cleveland mente at uavgjort var et rettferdig resultat for begge lag.

Kampfakta

2. divisjon avdeling 3

Nesstun kunstgress, 150 tilskuere

Mål: 1-0 Harald Vindenes (selvmål) (11), 2-0 Ådne Helland Vevatne (Selvmål) (20), 2-1 Ådne Helland Vevatne (40), 2-2 Simen Berntsen (41), 3-2 Joachim Dankertsen (71), 3-3 Kristoffer Rasmussen (90).