Jørund Johansen, Bodø/Glimt-supporter. Foto: Aleksander Andersen

Herre min hatt så deilig. Endelig en opptur igjen, men vi skal ta det helt med ro. Det sies at her i Bodø er vi store i kjeften når vi taper, og så blir vi helt muse stille når seieren kommer. Så nå skal vi ta det helt med ro.Vålerenga ble noen størrelser for små for oss. Lord Sørloth herjet fullstendig med forsvaret i andre omgang. De klarte rett og slett ikke å flytte på den storvokste tenåringen.

LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

Han var helt konge utpå der, og tok tre poeng for Glimt, sammen med Trond Olsen.

Vålerenga kan takke seg selv

Men det skal sies, Rekdal hadde rett i sin "dype" analyse etter kampen. Vålerenga hadde oss på gaffelen i 80 minutter, for så å rote det hele bort. Og jeg har i min tid som spiller og supporter lært at en fotballkamp varer i 90 minutter. Kall det hele gjerne et ran, men i Bodø tar vi det vi får.

Det blir sagt at ingen seier er ufortjent. Vålerenga hadde sjanser i hopetall til å avgjøre kampen, men når dommeren blåser av kampen har de kun seg selv å takke. Og vi sender også en takk til forsvaret på det blå laget på Ullevaal.

Den store gavepakkedagen

Lite visste jeg at det var den årlige "gavepakkedagen" i Norges hovedstad. Først åpner forsvaret seg som en tunnel, og Lord Sørloth får komme helt alene. Takk Vålerenga.

I neste situasjon går Lorden med ballen gjennom 3-4 spillere, uten å egentlig få noen motstand, slipper så ballen til Olsen som bare står å ser på at en av Enga-gutta setter seg på rumpa. Igjen, takk Vålerenga. Vi snudde kampen, men med god hjelp fra dere.

Så mange sjanser skal det faktisk ikke være mulig å bomme på. Deshorn Brown, enten var han full eller så hadde han noe kraftig stjernestøv på hjernen etter møtet med Messi.

Fjorårets toppscorer for Oslo-laget rev seg nok i håret hvis han så denne kampen. Et klassisk eksempel på hvordan en spiss ikke skal spille.

Rosenborg venter, jeg skjelver

Men nå skal vi være helt rolige. Vi har ikke hatt for vane å juble i år. Neste hinder er ingen ringere enn Rosenborg. Jeg skjelver når jeg tenker på det.

Det skal mye til for å klare en skrell til. Jeg hadde en drøm før kampen i Oslo. Nå holder jeg kjeft, går på kamp mot Rosenborg og tar det jeg får.