Henrik Kristoffersen kjørte glimrende og lå på annenplass etter første omgang av verdenscuprennet i storslalåmi Val d'Isere i Frankrike.

I den andre omgangen klarte han ikke å følge opp. Allerede i et av de første hoppene var han uheldig.

Kristoffersen snurret rundt og falt i bakken. Dermed var rennet over for nordmannens del. 21-åringen var tydelig forbannet etter feilen.

– Jeg prøvde hele veien, men jeg komme ikke så altfor langt. Jeg ga i hvert fall gass på topp. Jeg synes jeg kjørte bra. Jeg vet ikke som skjedde, om det var at jeg fikk hånden i porten eller hva det var, for etterpå gikk det i svart siden det smalt litt, sa Kristoffersen til NTB.

Da Kristoffersen omsider kom seg i mål, oppsøkte Rælingen-gutten legen for å sjekke om han hadde fått større skader av fallet.

– Det går fint. Jeg har litt vondt i leggen fra før av, så jeg tar bare litt forholdsregler, men det var ikke noe godt. Det er sikkert, sa Kristoffersen, som garanterer at han starter i søndagens slalåmrenn.

Etter 21-åringen startet østerrikeren Marcel Hirscher. Verdenscuplederen var totalt overlegen og kjørte inn til en suveren seier — hele ett sekund og 29 hundredeler foran Felix Neureuther.

Leif Kristian Haugen ble beste nordmann, på en 16. plass. Nordmannen kjørte over tre sekunder saktere enn Hirscher.