Den store snakkisen etter søndagens eliteserierunde var det som skjedde etter at Strømsgodset fikk tildelt straffespark mot Haugesund.

Straffen, som aldri skulle blitt gitt da forseelsen skjedde utenfor feltet, falt ikke i god jord hos bortelagets keeper Per Kristian Bråtveit (20), som lot Haris Hajradinovic (22) få høre i klare ordlag hva han syntes om å gi bort straffe.

Les mer om situasjonen:

Hjaradinovic svarte med å ta tak i egen keeper, og dyttet han i ansiktet. Noe som førte til at forsvarsspilleren ble utvist.

Men historien viser at det er ikke uvanlig at det koker over for to lagkamerater ute på banen. Her er noen eksempler:

Steve McManaman mot Bruce Grobbelaar

Bruce Grobbelaar var kjent som en spiller med temperament. Her kjefter han på en banestormer i 1989. Foto: Ap

1993, Liverpool-Everton: Liverpool-keeper Bruce Grobelaar var en figur på banen, og lot sjelden sjansen til å si sin mening gå fra seg. Under lokaloppgjøret mot erkerival Everton lot han det gå utover lagkamerat Steve MacManaman. Sistnevntes dårlige klarering førte til Everton-scoring, og Bruce Grobelaar mistet det helt.

Han skjelte ut McManaman og dyttet til ham i fjeset. McManaman kom med noen gloser tilbake, men valgte til slutt å gå bort fra egen keeper. Dermed utartet det hele seg ikke.

Se situasjonen på Youtube (ekstern lenke)

Ricardo Fuller mot Andy Griffin

Ricardo Fuller ble sendt av banen av dommer Mike Jones. Foto: Ap

2008, Stoke-West Ham: Stoke ledet 1-0 da en dårlig involvering fra Andy Griffin gjorde at West Ham utlignet. Før avspark bestemmer lagkamerat Ricardo Fuller seg for å uttrykke akkurat hvor misfornøyd han var med Griffins opptreden. På vei bort slenger han noen gloser, en lagkamerat prøver å gå mellom, men Fuller får slengt av gårde et slag i ansiktet på Griffin.Det resulterte i rødt kort, tre kampers utestengelse og 20.000 pund i bot.

Se situasjonen på Youtube (ekstern lenke)

Lee Bowyer mot Kieron Dyer

2005, Newcastle-West Ham: Kanskje den aller mest kjente situasjonen vi kjenner om to lagkamerater i tottene på hverandre.

Manager Graeme Souness møtte pressen sammen med de to kamphanene Kieron Dyer (t.v) og Lee Bowyer. Foto: Ap

Et frustrert Newcastle lå under 3-0 på hjemmebane, da Bowyer og Dyer plutselig havnet i et realt oppgjør. Sjokkerte motspillere stormet til da de to kamphanene begynte å lange ut mot hverandre mens ballen fortsatt var i spill. Ingen kom fysisk til skade, men Bowyer fikk revet opp drakten sin.

Det endte som det måtte, med rødt kort til begge. Slåsskampen skal ha fortsatt inne i spillertunnelen.

Se situasjonen på Youtube (ekstern lenke)

— Jeg ble sendt av først, og ventet i tunnelen på hevn. Da han kom inn i tunnelen hadde vi sto store massører som holdt oss unna hverandre, har Dyer uttalt i etterkant, og hevder de den dag i dag er venner.

Graeme Le Saux mot David Batty

Graeme Le Saux, her sammen med David Beckham i 1997. Foto: Ap

1995, Blackburn-Spartak Moskva: Blackburns David Batty ble mildt sagt ikke blid da lagkompis Graeme Le Saux tok fra ham ballen i en Mesterliga-kamp. Da han videre mistet ballen, endte det i en virkelig disputt mellom Batty og Le Saux.

Batty prøvde å gå på backen, før Le Saux fikk slengt et slag i ansiktet på lagkameraten. Det hele roet seg da flere Blackburn-spillere, inkludert Henning Berg, gikk imellom.

Le Saux skal ha brukket flere bein i hånda etter slaget.

Se situasjonen på Youtube (ekstern lenke)

Ravel Morrison mot Wilfried Zaha

2013, England U21-Litauen U21: En skulle tro at å lede 5-0 ville hjelpe på humøret, men tydeligvis ikke for Ravel Morrison og Wilfried Zaha.

En melding slengt fra Zaha fikk det til å renne over for Morrison. Han dyttet til den nåværende Crystal Palace-spilleren, og fikk en voldsom reaksjon tilbake. Hadde ikke flere lagkameratet gått mellom hadde det hele endt i slåsskamp.

Disputten skal ha fortsatt i garderoben etter kampen.