Fotball2. September 2012TippeligaenBrann StadionBrann - Molde 4 - 1Vegard Forren (L) , MoldeKim Ojo (R), BrannFoto: Astrid M. Nordhaug Foto: Astrid M. Nordhaug

Det er Manchester-avisa Manchester Evening News som skriver dette torsdag. Ifølge journalist Stuart Mathieson har Molde-stopperen havnet på Sir Alex Fergusons radar etter sin sterke innsats både i Molde og som stoppermakker til Brede Hangeland på landslaget.

I høst var Everton-manager David Moyes med i en stor delegasjon som så på Vegard Forren (24), men det har ikke kommet noe tilbud fra Liverpool-klubben.

Nå skriver Manchester-avisa at Sir Alex har snakket med Ole Gunnar Solskjær om Vegard Forren og at United har fulgt med moldespilleren på slutten av den norske sesongen.

Sir Alex har tidligere sagt at det ikke er aktuelt å hente nye spillere i januar-vinduet, men forsvarsproblemene gjør at han kanskje må revurdere dette. Nemanja Vidic (31) er nettopp tilbake etter langt skadeopphold, og Rio Ferdinands (34) fremtid i klubben er usikker. Johnny Evans er skadd, mens Chris Smalling og Phil Jones er tilbake etter skader.

Vegard Forren ble av Molde fotballklubb kåret til Årets spiller i 2012, og han har etablert seg på landslaget. Nå kan det være sjanser for at han får spille for favorittklubben sin i England.