MOLDE 20120826.Eliteserien 2012. Moldes Vegard Forren (t.v.) og manager Ole Gunnar Solskjær (t.h.) etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion i Molde søndag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB SCANPIX

MOLDE-FC KØBENHAVN 1-2:

AKER STADION (rbnett.no): Everton-manager David Moyes og flere representanter for klubben satt på tribunen da Vegard Forren og Molde spilte mot FC København torsdag kveld. Selv om MFK til slutt tapte kampen 1-2, fortsette Forren der han slapp sist kamp.

24-åringen vant stort sett det som var av dueller, var konstruktiv og dyktig langs bakken og avsluttet attpåtil kampen som kaptein. Etterpå ble han bombardert av spørsmål om Everton-interessen og drømmen om en proffkarriere i utlandet.

— Det var mange gode spillere ute på banen i dag, så hvem de var her og så på vet jeg ikke. Jeg håper imidlertid jeg har gjort et godt inntrykk, sier Forren.

Klar for utenlandskarriere

Midtstopperen visste allerede før kampen at Everton kom til å ha representanter på tribunen. Han legger ikke skjul på at klubben, som i øyeblikket ligger på 5. plass i Premier League, er svært interessant. Og dersom muligheten skulle dukke opp, har han et sterkt ønske om å få prøve seg.

- Jeg føler meg klar. Jeg har spilt mange gode kamper ute i Europa - både for MFK og landslaget - og har bitt godt fra meg. Det frister mer og mer med spill i utlandet , sier han.

Forren innrømmer at han har snakket med Ole Gunnar Solskjær om interessen fra utlandet, og føler han har managerens fulle støtte dersom han bestemmer seg for å starte på et nytt kapittel av karrieren.

— Vi er begge forberedt på at jeg vil prøve meg når sjansen kommer. Dukker den opp, er vi enige om at den er fortjent, og han kommer til å ønske meg lykke til, sier han.

- Alt jeg ser etter

Solskjær presiserte torsdag kveld at det fortsatt ikke har kommet noe bud på den formsterke midtstopperen. Han blir imidlertid ikke overrasket dersom det skjer.

- Det er mange som har sett ham i aksjon mange ganger, så da gjenstår det å se om noen har lyst på ham. Jeg har i hvert fall det, han har alt jeg ser etter i en midtstopper , sier manageren.

— Uansett hvilke spillere det er snakk om, er det viktig at de går til en klubb hvor de er tiltenkt spilletid, og manager og hovedtrener virkelig har troa på ham. Dette får Vegard finne ut av selv dersom det skulle skje.

Til eventuelle beilere, har manageren følgende beskjed:

— En billig mann blir han ikke.