KAN BLI FULLT: Viking har per tirsdag ettermiddag passert 12.000 tilskuere til fredagens seriekamp mot Strømsgodset. Kapasiteten er 16.000. KAN BLI FULLT: Viking har per tirsdag ettermiddag passert 12.000 tilskuere til fredagens seriekamp mot Strømsgodset. Kapasiteten er 16.000. Foto: LARS IDAR WAAGE

Viking har passert 12.000 til Godset-kampen

Billettstuntet har slått an i Stavanger.

STAVANGER (Aftenbladet): Dagen etter 4-2 seieren over Vålerenga på Ullevaal, lokket Viking med at alle som har kjøpt, eller kjøper billett til semifinalen mot Sarpsborg 08, får to gratisbilletter til fredagens seriekamp mot Strømsgodset. Det gjorde at 4000 billetter forsvant ut på én dag.

— Vi har nå passert 12.000 billetter til fredagens kamp mot Godset. Tilbudet om å få to gratisbilletter til dette oppgjøret mot framvisning av en semifinalebillett, står til torsdag klokken 20.00. Men jeg vil ikke anbefale publikum å vente så lenge. Forsvinner billettene i samme tempo som nå, vil vi gå tomme før torsdag, sier markedssjef Kjartan Salvesen til Aftenbladet.

Billettstuntet har ført til at også flere har kjøpt billett til semifinalen mot Sarpsborg 08 torsdag i neste uke, men Viking regner med at den store pågangen til denne kampen først blir i helgen og tidlig i neste uke.

Ikke alle er enige i at Viking bør dele ut gratisbilletter på denne måten. Aftenbladets blogger, Hans Petter Jørgensen mener det er betenkelig. Han mener blant annet at gratistilskuere bidrar med lite under kampene.

Du kan delta i debatten her!