TAKKER PUBLIKUM:  Indridi Sigurdsson og Makthar Thioune takker Viking-tilhengerne på Ullevaal etter 4-2 seieren søndag. Nå vil også publikum i Stavanger få belønning for kjøp av semifinalebillett. TAKKER PUBLIKUM:  Indridi Sigurdsson og Makthar Thioune takker Viking-tilhengerne på Ullevaal etter 4-2 seieren søndag. Nå vil også publikum i Stavanger få belønning for kjøp av semifinalebillett. Foto: NTB Scanpix

Semifinalebillett gir gratiskamp mot Strømsgodset

Viking benytter medgangsbølgen for å fylle Stadion. Alle som har kjøpt billett til semifinalen mot Sarpsborg 08 får to gratisbilletter til fredagens toppkamp mot Strømsgodset.

— Vi ønsker å hive oss på begeistringen rundt Viking, og takke våre mest trofaste publikummere. Derfor gjør vi et stunt før fredagens hjemmekamp mot Strømsgodset. Alle som har kjøpt billett til semifinalen mot Sarpsborg 08 24. september vil få to gratisbilletter til kampen mot Strømsgodset fredag. Det gjelder også dem som kjøper semifinalebillett de nærmeste dagene. Fram til klokken 20.00 på torsdag står dette tilbudet. Da er det bare å møte opp i Vikingbutikken. Viser du fram semifinalebillett, eller kjøper en, får du altså to gratisbilletter til Godset-kampen. Så gjenstår det å se om vi blir utsolgt. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet, sier markedssjef Kjartan Salvesen til Aftenbladet.

Håper på dobbelt utsolgt

Det er nå solgt ca. 8000 billetter til semifinalen mot Sarpsborg 08, og søndagens 4-2 seier over Vålerenga på Ullevaal gir forhåpentlig et ekstra dytt i billettsalget.

— Det er kjekt å være Viking-tilhenger akkurat nå, og vi synes også vi kan gi litt tilbake. For oss hadde det vært veldig kjekt å fylle Stadion til både Godset-kampen og semifinalen, sier Salvesen.

Viking er fire poeng foran Strømsgodset på tabellen, men drammenserne har en kamp til gode på de mørkeblå. Derfor kan fredagens møte bli svært avgjørende i medaljestriden. I løpet av helgen solgte Viking tusen billetter til kampen mot Strømsgodset, og pågangen kan bli større med dette billettstuntet.