Trondheim 20120712.Europaligaen fotball, 1. kvalifiseringsrunde 2. kamp, RBK-Crusaders. Rosenborg møter Crusaders FC på Lerkendal. Daglig leder i RBK Hroar Stjernen etter kvalifiseringskampen mellom Rosenborg og Crusaders torsdag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim som RBK vant 1-0.Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: Alley, Ned

Onsdag morgen var det hengt opp flere bannere på og rundt Brakka på Lerkendal. Foran hovedinngangen til Rosenborgs klubbhus sto det skrevet «Perry? Nei takk».

På gjerdet som vender ut mot parkeringsplassen hadde noen med store bokstaver skrevet «Nei til Perry», «Hoftun må gå», «2005 om igjen» og «Trist som faen». «Inn med Perry = ut med ambisjonene» sto skrevet på en av Brakkas vegger.

Daglig leder Hroar Stjernen er ikke begeistret over opptrinnet.

— Jeg syns det er veldig trist. Det er fint med engasjement, og jeg har fått mange saklige henvendelser i det siste, men dette er over grensen. Dette er ikke en artig dag, sier Stjernen til adressa.no.

Han har ikke vært på Brakka onsdag, men har sett bilder av slagordene og har vært i kontakt med styret angående saken.

— Det blir ingen politisak. Vi bruker ikke mer energi på dette enn å rive det ned. De som står bak er nok stolte over det selv, men vi vil ikke gi dette mer oppmerksomhet.

SEND INN DINE SPØRSMÅL: Nettmøte med Adresseavisens kommentator Kjetil Kroksæter i dag klokken 13!

Trenerspørsmålet i RBK har fått mye oppmerksomhet siden klubben og Jan Jönsson skilte lag for under en uke siden.

— Vi holder på med noen prosesser. Da er det mye vi ikke kan si, noe ikke alle forstår. Men dette er uansett et overtramp. Det blir litt lavmål, sier Stjernen.

At angrepene går på person, mener han er verst.

- Erik har jo fått det før. Det er ikke mange månedene siden han fikk se det samme på tribunen. Siden den gang har han jo også vært helten på grunn av spillerkjøp. Dette er bare trist.