Adressa.no fikk flere tips natt til onsdag om bannere som var hengt opp på og rundt Brakka på Lerkendal. Foran hovedinngangen til Rosenborgs klubbhus sto det skrevet «Perry? Nei takk».

På gjerdet som vender ut mot parkeringsplassen hadde noen med store bokstaver skrevet «Nei til Perry», «Hoftun må gå», «2005 om igjen» og «Trist som faen».

«Inn med Perry = ut med ambisjonene» sto skrevet på en av Brakkas vegger.

— Jeg syns det er veldig trist. Det er fint med engasjement, og jeg har fått mange saklige henvendelser i det siste, men dette er over grensen. Dette er ikke en artig dag, sier daglig leder Hroar Stjernen til adressa.no.

Han har ikke vært på Brakka onsdag, men har sett bilder av slagordene og har vært i kontakt med styret angående saken.

— Det blir ingen politisak. Vi bruker ikke mer energi på dette enn å rive det ned. De som står bak er nok stolte over det selv, men vi vil ikke gi dette mer oppmerksomhet, sier Stjernen.

SEND INN DINE SPØRSMÅL: Nettmøte med Adresseavisens kommentator Kjetil Kroksæter i dag klokken 13!

MISNØYE: «Nei til Perry» og «Hoftun må gå» var noe av det som var skrevet utenfor Lerkendal. FOTO: JOAKIM SLETTEBAK WANGEN

AMBISJONSLØST: Opphengerne av dette banneret har ikke særlig troen på Per Joar Hansen som ny Rosenborg-trener. FOTO: JOAKIM SLETTEBAK WANGEN