Molde spilte 0-0 hjemme på Aker stadion lørdag ettermiddag. Etter kampen var midlertidig trener Erlig Moe skuffet over resultatet, men så også positive tendenser.

— Når vi spiller på hjemmebane ønsker vi selvfølgelig å vinne. At det ikke blir seier i dag er selvfølgelig skuffende. Vi har endel og gå på offensivt, og det vil være hovedfokus nå fremover. Vi er ikke fornøyd med å ligge der vi ligger på tabellen for øyeblikket. Samtidig tar vi med oss noe positivt. Jeg er godt fornøyd med den defensive delen. Vi holder nullen, og det er første gang på lenge.

Innstillingen og den harde jobben spillerne legger ned synes jeg også fortjener skryt. Vi viser ryggrad, sier den fungerende moldetreneren.

Keeper Ethan Horvath, som kom inn for Andreas Linde som soner karantene etter utvisningen mot Odd, ble forøvrig kåret til banens beste spiller av publikum på stadion.

Moldes Ola Kamara takker en ung supporter for frammøte mot Sarpsborg.

Etter 86. minutter kastet Erling Moe inn kaptein Daniel Berg Hestad som spiss, istedenfor Tommy Høiland og Agnaldo som ble sittende på benken.— Jeg ser vi trykker de bakover, og med fem minutter igjen trengte vi duellstyrke i lufta. Vi presset på for utligning, og mente at det var det riktige valget sånn som kampen utviklet seg, konkluderer Erlig Moe.

Molde skal nå møte belgiske Standard Liege førstkommende torsdag til Europa League playoff.

— Det er ei tøff utfordring som venter oss, det er vi fult klar over. Men vi går inn til den kampen med en god dose selvtillit, etter at vi holdt nullen i dag. Vi føler vi har bedre kontroll over det defensive nå. Det vi virkelig må fokusere på, er den offensive biten. Vi må heve oss i den delen av spillet om vi skal ha håp om avansement.

På spørsmål om det kommer inn nye spillere før overgangvinduet stenger, ville ikke den fungerende treneren gi noe svar.