LERKENDAL (adressa.no): — Den har vært bedre, svarer Ole Selnæs på spørsmål om hvordan det står til med kroppen.

Midtbanestrategen forsvant ut etter atten minutter mot Lillestrøm, og satt på tribunen under cupkampen mot Mjøndalen.

Stivner helt

Selv om Selnæs deltok ute på treningsfeltet lørdag, fortsetter oppholdet på sidelinja etter all sannsynlighet mot Vålerenga.

— Jeg har ikke så lyst til å gi ut noe lag til Rekdal sånn på forhånd. Det finnes en sjanse for at jeg spiller, men den er ikke så veldig stor i og med at det kun har vært litt bedring de siste dagene, sier han.

Det er hofteleddsbøyeren som tvinger 21-åringen til å ta en pause midt oppe i en hektisk periode for RBK med viktige kamper tett som hagl. Muskelen er, i følge han selv, "rimelig viktig" når man skal bevege seg på en fotballbane.

— Det er ikke slik at jeg går rundt og har konstant vondt. I det daglige kjenner jeg ikke noe til skaden. Men med en gang jeg prøve å bevege meg skikkelig, er det på en måte som om muskelen skrur seg av. Jeg stivner helt, og klarer verken å sprinte eller å slå skikkelige pasninger. Når det er slik, har ikke jeg noe å gjøre på en fotballbane, sier han.

Sykt nervøs

Mens han som spiller ute på banen har fått litt kritikk for å være vel hissig i retning dommerne, inntar han en helt annen sinnsstemning som tilskuer.

— Jeg er veldig nervøs når jeg ser på kampene våre fra tribunen. Sykt nervøs, faktisk.

Spørsmålet om vikaren Matthías Vilhjálmssons gode spill stresser ham litt avfeier Selnæs totalt.

— Det er helt fantastisk at Matthías har kommet inn og gjort en så god jobb. Det sier seg selv. For det første er det utrolig bra for laget for vi vinner kamper. Det er også bra for ham. Matthías er en kjempefin fyr som jeg unner alt godt. I tillegg er det bra også for min egen del. Uten en god erstatter hadde jeg vel måtte spille igjen tidligere, og det ville ikke vært bra for kroppen og helsa mi. Matthías' gode prestasjoner gir meg anledning til å bli 100 prosent frisk før jeg kommer tilbake, så det er bra på alle mulige måter, sier Selnæs.