MOLDE (rbnett.no): Prestasjonene i onsdagens kvartfinale mot Viking krever andre spillervalg og ny kampstrategi, mener mange. Men hva mener trener Erling Moe?

– Trenerteamet vurderer dette hele tida. Formasjoner, presshøyde, eventuelt nye spillere inn. Så lander vi på det vi mener er det beste for laget og for å få resultat, svarer Molde-treneren.

Det er ikke rettferdig å hevde at sesongen har vært helsvart, men lyspunktene har vært langt færre enn i makssesongen 2014.

I andre omgang i seriekampen mot Odd og hele cupkampen mot Viking var imidlertid rullgardina nede, og kanskje er det noen ganger nødvendig å endre for å komme ut av sporet.

– Det kan være, og vi er åpne for å bruke flere virkemidler. Vi er ikke låst i en 4-4-2-formasjon, for eksempel, sier Moe, uten å røpe om det er store endringsplaner til dagens kamp mot cupsemifinalist Sarpsborg.

Med Geir Bakke som trener, er gjestene utvilsomt godt informert om MFKs kvaliteter og svakheter.

Det hjalp imidlertid ikke så mye da lagene møttes på Sarpsborg stadion for halvannen måned siden. Da vant MFK 4-1, etter tre scoringer av Ola Kamara og én av Sander Svendsen. Det er MFKs siste seier i eliteserien inntil videre.

Andreas Linde ble som kjent utvist i kampen mot Odd sist søndag, og må stå over dagens seriekamp.