Liverpool – Southampton 1-1:

Christian Benteke kom inn etter pausen og scoret et fantastisk mål 13 minutter før full tid, men ni minutter senere utlignet Sadio Mané.

Dermed ble sluttresultatet 1-1 på Anfield, og Jürgen Klopp må fortsatt vente på sin første seier i Liverpool.

Christian Benteke scoret et praktfullt mål for Liverpool. Her jubler han sammen med Roberto Firmino. Foto: Digitalsport

Bentekes scoring var av det praktfulle slaget. James Milner prikket inn innlegget fra høyrekanten og traff belgieren inne i 16-meteren. Headingen til Benteke var kraftfull og velplassert — og gikk rett i krysset.

Langt opp til topp fire

Anfield-publikummet jublet og feiret både scoringen og det de trodde var tre poeng. Det samme gjorde Jürgen Klopp, men på en dødball – fire minutter før full tid – dukket Sadio Mané opp og satte inn 1-1-målet.

Southamptons nummer ti klarte å pådra seg to gule kort i løpet av de få minuttene som gjensto. Det påvirket uansett ikke utfallet av oppgjøret.

Liverpool har nå 14 poeng etter ti kamper og ligger stadig midt på tabellen. Avstanden opp til Manchester City og Arsenal – som topper Premier League - er på åtte poeng.