Liverpool spilte sin første kamp på eget gress under Jürgen Klopp, men tyskeren fikk ingen drømmedebut på Anfield. I europaligakampen mot Rubin torsdag endte det 1-1. – Dette var ikke mesterklasse, men heller ikke den verste dagen i livet mitt. Mottakelsen fra fansen var varm. Det var et av de beste øyeblikkene for meg i kveld, sa Klopp til Liverpools twitterkonto.

Klopp ledet Liverpool i sin første kamp i 0-0-oppgjøret mot Tottenham i Premier League lørdag. Hjemme mot russiske Rubin var det knyttet store forventninger til tyskerens inntreden foran mektige «The Kop», men starten ble langt fra optimal.

Allerede etter et kvarter tok gjestene ledelsen. Høyreback Nathaniel Clyne sto høyere enn resten av forsvarsrekka og Marko Devich snek seg inn bak engelskmannen. Oleg Kuzmin fant lagkameraten med en lekker pasning og Devich laget 1-0. Langt lysere så det ut for Liverpool da Kuzmin fikk se sitt annet gule kort etter 36 minutter. På det påfølgende frisparket headet Divock Origi på tvers i feltet. Emre Can kom skliende inn, var først på ballen og utlignet til 1-1. I annen omgang slet engelskmennene med å bryte ned en solid russisk forsvarsmur, men hadde hele tiden presset. Rubin hadde lite på å by på framover. Liverpool fikk aldri den nødvendige scoringen, selv om de var svært nære da Christian Benteke skjøt i stolpen ti minutter før slutt.