– Vi har ett ansvar, og det er å sikre et best mulig produkt for våre seere. Sånn kommer vi til å fortsette, sa kommentator og sportssjef i Canal +, Kenneth Fredheim, til adressa.no foran kampen.

Men nettsatsingen skar seg fullstendig. Canal+ sin kundeservice brøt sammen og klageepostene ble mange, til alle landets medier.

— Skandale

På Canal + sin Facebook-side var kanalen ute med en beklagelse:

”C SPORTS beklager problemer som mange opplever for øyeblikket. Vi jobber på spreng med hostingleverandøren for å få rettet opp i dette.”

Det hjelper lite for de mange personene som har betalt for å se kampen. Flere av dem ytrer nå sin misnøye på kanalens Facebook-side.

– Jeg forventer full refusjon. Og dere skal sitte med rettigheter til en så viktig kamp. Skandale at dere ikke klarer å holde servere som takler dette, er blant meldingene fra frustrerte kunder.

Dine Penger-redaktør Tom Staavi var også en av dem som hadde betalt for kampen, men som fikk svart skjerm. Han serverte denne på Twitter:

”Dette må være tidenes tabbe av et TV selskap. Snak om tap av rennome.”

Beklaget

– Det er snakk om en ren overbelastning på linjene, da vi har svært høy etterspørsel. Vi hadde tatt høyde for at trykket skulle bli stort, men dette overgår alt vi hadde forutsett, forklarer markedssjef Rune Espedalen i Canal+ til Dagbladet.

I pausen begynte det å bli liv på skjermene igjen. Da lå Norge allerede under 0-2. Følg kveldens kamp og chat med vår reporter her!