— Jeg har mange sjanser til å bli visepresident i FIFA, sier den legendariskelille mannen fra Argentina til en argentinsk TV-kanal.

Sjansene hans ligger i at prins Ali av Jordan blir den nye presidenten. Prinsen fra Jordan tapte valget mot Sepp Blatter for halvannen uke siden, men skal nå være klar til å kaste seg inn i kampen for å bli president etter at Blatter trakk seg overraskende bare fire dager etter valget.

Det skal velges ny president en gang etter desember i år.

Mange påstander

Ingen TV-show med Maradona uten klar tale og noen påstander som må tas med en viss klype salt. Det er ikke bare FIFA-sjef Sepp Blatter Maradona mener har drevet med juks og fanteri. FIFA-sjef Michel Platini får sitt pass påskrevet.

— Til meg innrømmet han i Dubai at han hadde fikset 167 kamper, skal Maradona ha påstått i det argentinske TV-programmet hvor han også gjør det klart at tidligere FIFA-presidentkandidat Luis Figo.

Maradona ble selv offer for FIFAs regler da han ble tatt for doping under VM i USA i 1994 og sendt hjem. Han har i dag sin base i Dubai etter å ha forsøkt seg som landslagssjef i hjemlandet.