AALESUND — VIKING 1-1:

ÅLESUND: AaFK-kaptein Daniel Arnefjord reddet ett poeng mot Viking, da han stanget inn 1-1 i kampens 90. minutt. Bare to minutter tidligere hadde Trond Olsen gitt Viking 1-0-ledelse.

Arnefjord gjorde dermed akkurat det samme som i forrige hjemmekamp, da han satte inn utligningsmålet til 2-2 mot Sogndal i kampens 90. minutt.

– Litt tilfeldig

Kapteinen og midtstopperen styrket dermed også posisjonen som lagets toppscorer, med sine fem seriemål.

– Vi hadde ingenting å tape da vi lå under 1-0, så det er helt greit å gå opp mot slutten av kampen. Det er vel litt tilfeldig at ballen havner hos meg, slik at jeg scorer, sier svensken beskjedent.

– Men når det skjer gang på gang, så er det vel ikke bare snakk om tilfeldigheter?

– Jeg har jo hatt bra utteling, og har scoret noen mål på relativt få sjanser. Man får jo mer selvtillit av sånt, så helt tilfeldig er det kanskje ikke, justerer han seg.

– Bare å jage opp

Kampen mot Viking tok en litt annen vending enn Arnefjord og lagkameratene hadde trodd. Og han mener at kampen burde vært avgjort lenge før de dramatiske sluttminuttene.

– Vi følte vi hadde veldig god kontroll bakover, og at vi skapte nok sjanser til å avgjøre. Så kommer deres scoring som lyn fra klar himmel – helt mot slutten. Da var det bare å jage opp, sier Arnefjord.

Umiddelbart etter at Sander Post satte inn 2-1 på overtid, som ble annullert for offside, trodde Arnefjord at tre viktige poeng var i boks.

– En utrolig glede et lite sekund, men jeg så at linjemannen hevet flagget. Jeg har hørt i ettertid at det var en tvilsom avgjørelse, men det er ikke noe vi kan gjøre noe med nå, sier den sindige AaFK-kapteinen.

Vi fulgte kampen her: