BRANN – VARD HAUGESUND 0-0

VESTLANDSHALLEN (bt.no): Branns prøvespiller Tony Okpotu (18) fra Nigeria startet alene på topp i Branns treningskamp søndag.

Han jobbet hardt, og kom til flere brukbare sjanser, men gikk av banen like før slutt uten å ha funnet nettet. Det skuffet ham.

— Jeg er ikke glad, fordi jeg ikke scoret. Derfor er jeg misfornøyd, sier han til bt.no.

Første 11 mot 11

Spørsmålet om han får kontrakt med Brann, står fortsatt åpent. Okpotu sier han ikke har fått signaler i noen retning, mens Branns sportsadministrator Rolf-Magne Walstad, sier følgende:

- Han har vært en uke på prøve, og vi kommer til å ta en oppsummering etter hvert. Dette var første gang vi fikk sett ham 11 mot 11, og vi prøver å ikke ta viktige avgjørelser på høy puls.

Brann-trener Rune Skarsfjord var også glad for å se spissen, som scoret 12 mål i hjemlandet i fjor, i en skikkelig fotballkamp.

— Han kom seg til tre store sjanser. Han fikk alle på venstrefoten, og da er sjansen for scoring mye mindre. Vi får vente til han er ferdig med oppholdet sitt før vi evaluerer.

God redning

I tillegg til venstrefotsjansene, var han spesielt nær scoring i første omgang. Da headet han et Kasper Skaanes-innlegg på mål fra få meters hold, men ble stoppet av en god redning av Øystein Øvretveit – Brann-keeperen som for anledningen sto for Vard.

— Jeg er en god hodespiller, men bedre med beina, sier Okpotu om den situasjonen.

- Hva synes du om å spille alene på topp?

— Jeg følger trenerens instrukser. Ber han meg spille alene, spiller jeg alene.

Etter pause fikk han selskap av Bård Finne, men heller ikke det førte til Brann-scoring. Men tross 0-0-kampen var Okpotu fornøyd med lagets prestasjon:

— Vi spilte bra alle sammen!