I sin andre seriekamp fra start viste 17 år gamle Valon Berisha tidlig at han hadde skumle hensikter. Etter 16 minutter sto han for kampens første sjanse, men skuddforsøket fra fem meter ble blokkert. Fem minutter før pause tok han i bruk skuddfoten fra drøyt 25 meter, og denne gang kom det ingen i veien.

— Jeg tenkte det bare var å fyre på og fikk litt av et drømmetreff. Veldig deilig å se den gå inn. Tror ikke jeg har scoret finere mål. Synd det ikke holdt til seier , sier Berisha, om sitt første seriemål for Stavanger-klubben.

Se Berishas stjernetreff:

Se Berishas stjernetreff

Spennende

Trener Åge Hareide var full av lovord om U18-landslagsspilleren sin etter kampen.

— Jeg er veldig godt fornøyd med Berisha og målet han scoret. I tillegg var han pliktoppfyllende og jobbet godt. Han er en veldig talentfull gutt og en spennende fotballspiller. Han har vært god på U18-landslaget, på rekruttlaget og på trening, og fortjente en sjanse fra start i dag , sier den tidligere landslagssjefen.

Motiverer

Angrepsspilleren med albansk opphav regnes som et av norsk fotballs største talenter og har allerede vært i engelske Chelsea og andre storklubbers søkelys. Selv ønsker han å konsentrere seg om å sikre seg fast plass i Vikings lagoppstilling.

- Dette motiverer meg bare til å jobbe enda hardere for å få en plass på laget neste sesong , sier han.

Se alle målene i 29. runde:

<u>Alle målene runde 29</u>