taa33a59.jpg taa33a59.jpg Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix

Norsk Celtic-stjerne hetses i kommentarfeltet under babybilde

For andre gang på kort tid får landslagsspilleren stygge kommentarer i sosiale medier.

Torsdag avslørte Celtic-spiller Stefan Johansen (25) at han skal bli pappa for første gang. I kommentarfeltet under Instagram-bildet venter ikke bare gratulasjoner.

Landslagsspilleren la torsdag ut et bilde av en babybody og et par små sko på fotodelingstjenesten Instagram. Bildeteksten forklarer at han og kjæresten Pernille Johansen venter sin førstefødte i august.

Kommentarfeltet under bildet har enkelte sinte Celtic-supportere valgt å bruke til å hetse Johansen, heller enn å gratulere ham.

«Få hodet ut av ræva og begynn å prestere», skriver en bruker. «Du har gjemt deg i livmoren de siste månedene. Begynn å vise at du faktisk bryr deg», kommer det fra en annen.

Ikke med mot Aberdeen

En tredje bruker viser sin avsky for kommentarene og skriver at enkelte Celtic-fans er en skam, og at dette ikke er riktig anledning for å kritisere spilleren.

Vardø-gutten har ikke hatt sin beste sesong for det skotske laget, og han har måttet tåle mye kritikk for sine svake prestasjoner.

25-åringen var ikke med i troppen da Ronny Deila og Celtic tapte 1-2 for serietoer Aberdeen onsdag kveld, og presset på den norske manageren økte. I helgen røk Celtic ut i semifinalen i den skotske ligacupen da de tapte for Ross County.

Hetset på Twitter

Dette er ikke første gang Johansen opplever å bli hetset av egne fans i sosiale medier.

Under emneknaggen «AskStefan» på Twitter, laget av Celtic for å sende inn spørsmål til midtbanespilleren, kom det nesten inn flere kritiske kommentarer enn spørsmål de første timene, ifølgeAftenposten.

(©NTB)