Under emneknaggen#AskStefankom det nesten inn flere kritiske kommentarer enn spørsmål de første timene.

Johansen fikk merke de sosiale mediene på noe av sitt verste.

Svarene fra nordmannen skal klubben offentliggjøre i sitt magasinCelticViewneste uke.

Johansen har de siste månedene ikke kommet opp på sitt suverene nivå fra forrige sesong. Han har fått kritikk fra tilhengere og skotske fotballeksperter.

«Celtic, hva har dere gjort med Stefan Johansen? Og kan vi få ham (den gamle) tilbake?», skrev en tvitrer onsdag.

«Hva har du på Ronny (Deila, journ. anm.) som gjør at du får starte hver uke? Har du nakenbilder av ham?», skrev en annen.

Enkelte brukere ber landslagsspilleren dra tilbake til Norge, mens andre spør når han kommer til å spille en bra kamp denne sesongen.

Noen av Twitter-meldingene går enda lengre, og retter seksuelt ladet hets mot Celtic-spilleren.

Det er imidlertid ikke bare hets som møter Johansen på Twitter onsdag. En bruker forsvarer nordmannen, og kritiserer Celtic-supportere som vender seg mot sine egne.

Har bedret seg

De siste kampene har det riktignok vært tendenser i spillet som tyder på at midtbanemannen er i ferd med å finne seg selv igjen.

Celtic spiller fredag borte mot Dundee United i serien. Under manager Ronny Deila kan Glasgow-klubben ta en nasjonal trippel denne sesongen. Status per i dag er serieledelse, plass i ligacupens semifinale og billett til 5. runde i cupen.

Bare Jock Stein og Martin O'Neill har ledet Celtic til en hjemlig storeslem i klubbens lange historie. (©NTB/AFTENPOSTEN)

Lytt til Aftenposten-sportens podcast her: