Det har lenge vært uklart når den svenske superstjernen ville debutere for sin nye klubb, men han bekrefter på klubbens hjemmeside at han vil få spilletid i treningskampen mot Galatasaray lørdag. Og kampen, den spilles i Göteborg.

— Alle har ventet på dette øyeblikket. Det har vært mye snakk om det, og at jeg får debutere i mitt eget hjemland føles herlig. Jeg tror fansen venter på at jeg skal komme tilbake, og de venter på å nyte meg, og laget også. De får meg alltid til å føle meg velkommen, sier Zlatan til Manchester Uniteds tv-kanal.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Første trening torsdag

Han håper at laget vil gi supporterne en god kamp.

— Vi er i oppkjøringen før sesongen, og vi er nødt til å holde oss fokusert. Men vi vil gi dem det de ønsker, sier han.

LES OGSÅ:

Han trente for første gang med sine nye lagkamerater torsdag. Så langt har han bare positive ting å si om sin nye fotballhverdag.

— Spillerne er ålreite gutter, og kvalitetsspillere. De trener veldig hardt, og de er fokusert under treningene. Treneren er direkte og konkret, han forteller hvordan han vil ha det og de justerer seg etter det. Så langt har jeg bare positive ting å si, sier han.

Politiet rykket ut til hotellet

At stjernen skaper oppstyr er det ingen tvil om. Ifølge britiske The Sun måtte politiet tilkalles til hotellet hvor Ibrahimovic bor. De ansatte fikk nemlig panikk på grunn av oppbudet av fans og fotografer utenfor hotellet.