Torsdag hadde Zlatan Ibrahimovic sin første trening i Manchester. Svensken er nå i gang med å forberede sin første sesong i rødt, etter å ha hatt en utvidet ferie etter EM.

Storscoreren ankom treningen sammen med klubbens unge stjerneskudd, Marcus Rashford, samt kantspiller Ashley Young. Ifølge den britiske avisen Daily Mail så svensken skarp ut på sin første økt på Carrington.

Mange ser frem til å se Zlatan i Premier League. Verdens største friidrettsstjerne, Usain Bolt, er blant dem.

Han er en stor supporter av 34-åringens nye klubb. Sprinteren er på plass i Brasil, der han skal delta i OL. Og verdens raskeste mann har allerede en hilsen til 34-åringen. Til TV-kanalen CNN hadde 29-åringen følgende beskjed til Ibrahimovic:

— Hei, Zlatan, det er Usain Bolt. Jeg ville bare si velkommen til det beste laget du noensinne har vært i, Manchester United. Jeg ser frem til (å se deg score) mål. Jeg følger med på deg, sier Bolt.

José Mourinho kunne for første gang denne sesongen trene med en tilnærmet full tropp. Torsdag blant andre EM-stjernene Anthony Martial, Morgan Schneiderlin og Marouane Fellaini, i tillegg til Zlatan på plass på treningsfeltet.

Mange tror at Zlatan får sin United-debut mot Galatasaray i Göteborg lørdag, men om 34-åringen skal spille i hjemlandet er foreløpig ikke bekreftet.