Mange United-tilhengeres ønske gikk i oppfyllelse da Zlatan Ibrahimovic (34) ble klar for klubben i starten av juli.

Svensken er uten tvil munnrapp, og har levert en hel del solide sitater gjennom karrieren. Nå er han allerede i « ordkrig » med United-legende Eric Cantona.

Dette blir Zlatans United-debut:

— Bare én konge i Manchester

Eric Cantona er en legende i Manchester United.

— Jeg har en personlig beskjed til Zlatan. Du har bestemt deg for United, og det er det beste valget du noensinne har tatt. Men en ting: Det finnes bare en konge i Manchester. Du kan bli prinsen, om du vil, og ta trøye nummer syv. Det er min velkomstgave til deg. Kongen er borte. Lenge leve prinsen, sa Cantona i en hilsen via Eurosport, skriver Aftonbladet.Les også:

Da svarte Ibrahimovic selvfølgelig slik bare han kan:

— Jeg hørte hva Cantona sa, og jeg gratulerer ham ettersom jeg alltid har beundret ham. Men han burde vite at jeg ikke skal bli konge i Manchester. Jeg skal bli gud, sier superspissen til FIFAs nettsider.

50 MÅL: Ibrahimovic scoret utrolige 50 mål forrige sesong. Foto: Reuters

Sprengte rekorder

Sitatmaskinen Ibrahimovic ble altså klar for Manchester United etter at han tidligere i sommer annonserte at tiden i Paris Saint-Germain var over, etter fire år i klubben.

— Jeg kom som en konge og drar som en legende, meldte Zlatan beskjedent da, etter fire strake seriegull og utrolige 50 mål den siste sesongen.

For det er ingen tvil om at Ibrahimovic er i super fysisk form. På den medisinske testen sprengte han styrkerekordene i klubben. Og uten å ha spilt ett sekund i drakten, har han klart å slå enda en rekord:

Svensken satte ny rekord på sosiale medier for Manchester United. Bildet som var bekreftelsen på at han er United-spiller er klubbens mest populære Instagram-bilde noensinne.

Les hele saken: