Zlatan Ibrahimovic sin overgang til Manchester United er en av de heteste denne sommeren, og allerede før svensken har spilt et eneste sekund i United-trøyen råder Zlatan-feberen.

Like etter at Zlatan hadde signert kunne United melde at stjernespissen hadde knust styrkerekordene i United på den medisinske sjekken.

Populær

Nå har Zlatan slått sin andre United-rekord, melder klubben.

«Zlatan Ibrahimovic har satt ny rekord på sosiale medier i Manchester United. Bekreftelsen på at han kommer til Old Trafford er klubbens mest populære Instagram-bilde noensinne», skriver United på sin hjemmeside.

Bildet av 34-åringen i United-drakt har fått over en halv million «likes» siden det ble lagt ut 1. juli.

Sosiale medier som Instagram og Facebook er blitt svært viktige både for klubber og spillere. En mann som Cristiano Ronaldo har store tilhengerskarer på sosiale medier, og flere av bildene han har lagt ut i forbindelse med EM-gullet har fått over 2 millioner «likes».

Satser tungt

Manchester United satser tungt under José Mourinho. Zlatan kom riktignok uten overgangssum fra PSG, men for Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund) og Eric Bailly (Villarreal) har engelskmennene trolig betalt henholdsvis 290 og 328 millioner kroner.

– Jeg er absolutt henrykt over å ha skrevet under for Manchester United, og jeg ser virkelig frem til å spille i Premier League. Jeg kan ikke vente med å jobbe under José Mourinho igjen. Han er en fantastisk manager og jeg er klar for denne nye og spennende utfordringen. Jeg har virkelig nytt min karriere så langt og ser fram til å skape nye minner. Jeg er nå klar til å skape spesielle øyeblikk i England, sa Zlatan da overgangen var klar.

United serieåpner borte mot Bournemouth 14. august.