Mario Mandzukic og Juventus snudde 1-0 til 1-2 mot Manchester City tirsdag. Foto: NTB Scanpix

PSV — MANCHESTER UNITED 2-1, MANCHESTER CITY - JUVENTUS 1-2

De som mener Premier League er oppskrytt fikk vann på mølla i kveld.

Både Manchester City og Manchester United gikk til sine kamper som favoritter, men det endte med null poeng - begge etter å ha ledet 1-0. — Jeg synes ikke vi fortjente å tape, men de setter sjansene sine og det gjør ikke vi, sier United-stopper Chris Smalling i et intervju vist hos Viasat etter kampen.

Manchester United-supporterne fikk seg en støkk tidlig i kampen da backen Luke Shaw måtte av med en skrekkskade.

Depay med perle

Memphis Depay gjorde sitt for å oppmuntre fansen med en vakker scoring fire minutter før pause. Nederlenderen dro seg forbi to PSV-spillere før han satte ballen mellom beina på keeper til ledelse mot sine gamle lagkamerater.

Men ledelsen til United skulle ikke vare lenge. Mannen som taklet Shaw stygt, Hector Moreno, raget høyest på en corner og stanget inn utligningen rett før pause.

— Ikke i nærheten av godt nok

Etter pausen tok hjemmelaget PSV mer over, og etter 57 minutter var Luciano Narsingh som headet nederlenderne i ledelsen.

— Det skjer noe. Hjemmelaget bare bestemmer seg, og United har problemer med å skape all verden, sier Viasat-ekspert Rune Bratseth etter kampen.

Gjestene fra England hadde ballen mye etter dette, og Juan Mata burde satt inn 2-2 etter et vakkert gjennomspill fra Bastian Scweinsteiger, men Mata rotet ballen utover dødlinja.

— Resultatene har vært gode, men prestasjonene til United har vi vært halvskeptiske til, og dette er ikke i nærheten av å godt nok for å hamle opp med de store, sier Bratseth i studio etter kampen.

Juventus snudde mot City

Et mer og mer frustrert United klarte aldri å sette inn en skikkelig sluttspurt, og dermed endte det med null poeng for Louis Van Gaals menn.— Kanskje Van Gaal var inne på noe da han sa før kampen at han var usikker på hvor United sto i forhold til europeiske lag. Og PSV er ikke regnet for å være noe topplag heller, sier Morten Langli i Viasats studio.

— United bør klare å gå videre fra gruppa, men de havner på hæla, sier Langli.

Bedre gikk det ikke for City, selv om de også fulgte Uniteds oppskrift med å ta ledelsen. Hjemme mot Juventus stanget kaptein Vincent Kompany City i ledelsen. Målet burde nok vært annulert, da Kompany brukte hendene og klatret på Juventus-stopper Chiellini.

— Synes ikke vi fortjente å tape

Men Juventus har flere klassespillere som kan dette med å score mål. 1-1 ved en utsøkt pasning fra Paul Pogba. Den fant Mario Mandzukic som satte ballen sikkert i mål.

Avgjørelsen falt da Alvaro Morata plasserte ballen vakkert bak en sjansesløs Joe Hart. Dermed endte det med null poeng også for City, som står uten baklengs i hjemlig serie.

— Det er skuffende, for jeg synes ikke vi fortjente å tape. De var veldig heldige som scoret de målene de gjorde, sier City-trener Manuel Pellegrini etter kampen.

— Det første målet til City burde vært annulert da Kompany klatrer på Chiellini. Et soleklart frispark, mener Rune Bratseth.