Luke Shaw måtte ha oksygentilførsel etter den stygge skaden han pådro seg meg mot PSV tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix

Etter en takling fra PSVs Hector Moreno ble Manchester United-backen Luke Shaw liggende og vri seg i voldsomme smerter.

Legemannskap var raskt ute på banen, og Shaw fikk behandling på banen i nesten ti minutter før spillet var i gang igjen.

Luke Shaw måtte ha oksygentilførsel etter den stygge skaden han pådro seg meg mot PSV tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix

Tv-bildene viser at leggbeinet til Shaw ser ut til å brekke rett av, og står i etterkant i en helt unaturlig stilling. Bildene var så stygge at produsentene bak tv-sendingen valgte å sende minimalt med repriser av taklingen.Sent tirsdag kveld bekreftes det at Shaw har pådratt seg et dobbelt brudd i leggen og at han skal gjennomføre en operasjon onsdag. Hvor lenge 20-åringen må regne med å være ut er forsatt uvisst.

— Vi liker helst å snakke om fotballen og flotte øyeblikk, men dessverre er også skader en del av fotballen. Luke Shaw blir taklet stygt av Moreno, og alle ting tyder på at det er et ordentlig brudd, sier Viasats fotballekspert Rune Bratseth i kanalens pausesending.

Selv har Luke Shaw like før klokka 22 i kveld lagt ut en melding på sin Twitter-profil.

— Takk for alle meldingene. Ord kan ikke beskrive hvor trist jeg er. Min vei tilbake fra skade starter nå, og jeg skal komme sterkere tilbake, skriver den uheldige backen.

Se taklingen her (ekstern lenke. Vi advarer mot sterke bilder)

Dermed kan det se ut til at Luke Shaw må belage seg på et langt skadeavbrekk, etter en sesongstart hvor han har fått mye ros for sine prestasjoner i United-trøya.

PSV Eindhoven vant til slutt kampen mot Manchester United med 2-1.