New York Rangers er på plass i USAs hovedstad for å spille den sjette kampen i sluttspillserien mot Washington Capitals. Med på reisen er Mats Zuccarello.

Nordmannen har vært ute med en hodeskadesiden et slagskudd fra lagkamerat og kaptein Ryan McDonaugh traff han i hodet i kamp fem mot Pittsburgh Penguins den 24. april.

På bedringens vei

Nå er Zuccarello på vei tilbake. Han er ikke i form til å spille nattens meget viktige kamp for Rangers, men han er med laget på tur for å bidra utenfor isen.

— Det er godt å ha han med igjen, sier lagets trener Alain Vigneault, ifølge New York Post.

— Han er en positiv person. Vi skulle gjerne hatt han på isen, han kan ikke være med å hjelpe oss der. Forhåpentligvis kan han det snart, sier treneren.

- Godt å ha han tilbake

Etter han ble skadet i forrige sluttspillserie, har "Zucca" jevnlig holdt kontakt med spillere, trenere og andre i klubben for å hjelpe med å holde moralen oppe. Det har laget satt stor pris på.

— Jeg syns det er flott, sier Rangers-forsvarer Dan Girardi, som sier laget har fått en opptur av nordmannens nærvær.

— Det er godt å ha han med igjen. Han smiler alltid, fleiper og holder stemingen lett. Vi har sett han litt før og, men det er fint å se at han har det bra og at han er med laget igjen, sier forsvarsspilleren.

Rangers må vinne nattens kamp for å holde liv i drømmen om en ny Stanley Cup-finale. Washington leder 3-2 i kamper før nattens oppgjør.