• Jeg er veldig, veldig godt fornøyd med typen motstand vi har fått på plass, både tidlig i oppkjøringa og ut i oppkjøringen. Spesielt det at vi får variasjon er jeg glad for. I stedet for å bare møte tradisjonelle lag som Bodø/Glimt, Tromsø og Molde, får vi nå besøk av de finske seriemesterne og vi får møte et spennende svensk lag. Det gir kampene en ekstra dimensjon, sier Trond Fredriksen til smp.no mandag formiddag.

Da var AaFK-treneren på veg hjem fra et utenlandsopphold. Fredriksen er på spillerjakt og har vært i samtale med en spiller.

  • Jeg har ingenting å fortelle deg nå, men jeg håper at jeg skal få det etter hvert, sier AaFK-sjefen.

Kan bytte La Manga med Malta

Han ønsker naturlig nok et sterkest mulig AaFK-lag til sesongoppkjøringen starter opp. I tillegg til at en rekke treningskamper er avtalt (se oversikt under), er et utenlandsopphold booket inn. Foreløpig er La Manga planen i februar. Men det kan endre seg. AaFK kan i stedet ende opp på Malta.

VELDIG GODT FORNØYD: AaFK-trener Trond Fredriksen. Foto: June R. Johansen
  • Det er i regi av Norsk Toppfotball dette også. På La Manga er det ønskelig med mest mulig utenlandsk motstand, og da har vi sagt at vi gjerne kan reise til Malta og erstatte et utenlandsk lag der som for eksempel kan reise til La Manga og møte norske lag der. På Malta vil vi være det eneste norske laget, sier Fredriksen.Foreløpig er det uvisst hva det ender med.

  • Etter såpass mange år på La Manga, er det sikkert kjekt for spillerne å oppleve noe nytt enn La Manga. Så vi er jo positive til det. Samtidig kan vi ikke bli så bortskjemte at vi ikke er fornøyd med La Manga. Det er en fantastisk fin plass for en treningsleir. På en slik leir handler det om å trene, hvile og spise. Det får du gjort på La Manga, sier Trond Fredriksen.