Leicester har falt som en betongblokk etter den friske sesongstarten, men søndag var jubelen tilbake. 1-0 over Hull var lagets første seier på 14 kamper.

Etter den overraskende 5-3-seieren over Manchester United har blåtrøyenes tilhengere hatt svært lite å juble for med to uavgjorte og elleve tap. Men i søndagens bortekamp skaffet Riyad Mahrez de tre poengene som gjør at tabelljumboen fortsatt har en viss kontakt med lagene foran.

Algerierens scoring kom etter en drøy halvtimes spill. Han fikk ballen fra David Nugent, vendte av Stephen Quinn og satte den inn i lengste hjørne til 1-0. Det ble den eneste scoringen i en kamp som også vil bli husket for de to utvisningene som kom på slutten. Gjestenes Paul Konchesky fikk sitt annet gule kort i det 88. minutt, mens Quinn fikk marsjordre etter en viljehands tre minutter på overtid.

Fortsatt sist

Leicester ligger tross seieren sist i Premier League med 13 poeng. Hull, Crystal Palace og Burnley har 16. – Jeg burde smile mye bredere, burde jeg ikke? Det er en lettelse, det er følelsen nå, sa Leicester-manager Nigel Pearson, før han fortsatte:

– Men vi må fortsette. Vi vet at vi har mistet forferdelig mange poeng. Flere av våre forestillinger har fortjent poeng mer enn den vi gjorde i dag. Steve Bruce føler nok at hans lag burde ha vunnet, og vi har hatt den følelsen mange ganger denne sesongen.

Hull-manager Bruce var mest skuffet over lagets hjemmeform.

– Vi kastet alt vi hadde mot Leicester og brente sjanse etter sjanse. Vi rotet trolig bort flere sjanser i dag enn vi har hatt de siste fire-fem kampene. Hjemmeformen vår er en skikkelig skuffelse, og vi kan ikke sette fingeren på problemet. Vi må sette sjansene våre, sa han.

Diouf-dobbel

Palace har ikke vunnet på sju kamper, men berget et viktig poeng borte mot hjemmesterke Queens Park Rangers søndag. Brede Hangeland var ubenyttet reserve for gjestene i 0-0-kampen.

Den tidligere Molde-spissen Mame Biram Diouf sørget for at West Bromwich også er i nedrykksstriden da han scoret begge målene i Stokes 2-0-seier på hjemmegress.

Den første scoringen kom på et innlegg fra Erik Pieters etter 50 minutter, mens Diouf var heldig da ballen spratt via både kneet og foten hans til 2-0 kvarteret senere.

I Birmingham endte det målløst i en tam forestilling mellom Aston Villa og Sunderland. Der måtte vertene spille nesten hele omgangen med ti mann etter Fabian Delphs utvisning.

Engelsk eliteserie fotball søndag, 19. runde:

Aston Villa – Sunderland 0-0 35.436 tilskuere.

Rødt kort: Fabian Delph (49), Aston Villa.

**Hull – Leicester 0-1 (0-1)

Mål:** 0-1 Riyad Mahrez (32).

23.000 tilskuere.

Rødt kort: Paul Konchesky (88), Leicester, Stephen Quinn (90), Hull.

**Manchester C. – Burnley 2-2 (2-0)

Mål:** 1-0 David Silva (23), 2-0 Fernandinho (33), 2-1 George Boyd (47), 2-2 Ashley Barnes (81).

46.000 tilskuere.

Queens Park Rangers – Crystal Palace 0-0 18.011 tilskuere.

Brede Hangeland var ubenyttet reserve for Crystal Palace.

**Southampton – Chelsea 1-1 (1-1)

Mål:** 1-0 Sadio Mané (17), 1-1 Eden Hazard (45).

31.641 tilskuere.

Rødt kort: Morgan Schneiderlin (88), Southampton.

**Stoke – West Bromwich 2-0 (0-0)

Mål:** 1-0 Mame Biram Diouf (51), 2-0 Diouf (66).

27.070 tilskuere.

Tottenham – Manchester U. 0-0 35.711 tilskuere.

**West Ham – Arsenal 1-2 (0-2)

Mål:** 0-1 Santi Cazorla (str. 41), 0-2 Danny Welbeck (44), 1-2 Cheikhou Kouyate (54).