ALFHEIM: TIL-spillerne ble samlet på brakkeriggen på Alfheim stadion for å feire fornyet Tippeliga-kontrakt etter 3-1-seieren hjemme mot Bodø/Glimt.

— Det er en fantastisk digg følelse. Dette overgår opprykket fra i fjor, sier kaptein Simen Wangberg og utdyper hvorfor.

— Vi har jobbet i motbakke hele sesongen og at vi klarer å levere når det virkelig gjelder og tar de nødvendige poengene som trengs viser den moralen og karkteren som finnes i laget, sier Wangberg.

— Mer å "feire"

Remi Johansen var også strålende fornøyd, men mener det er vanskelig å sammenligne.

— Opprykket i fjor var mer å "feire", men samtidig kunne det ikke blitt bedre, i situasjonen slik den var blitt, at vi beholdt plassen hjemme mot Bodø i siste hjemmekamp, sier Johansen.

Som ga skryt til sine lagkamerater.

— Først og fremst vil jeg fremheve laget i dag. De som er utpå der gjør en fantastisk innsats. Vi har klart dette som lag og jeg er utrolig stolt. Jeg føler vi har mye mer potensial i laget enn vi har fått ut i år, så jeg er veldig optimistisk med tanke på TIL sin fremtid.

Kontrakt

Han kom ikke på banen i oppgjøret og har heller ikke kontrakt med TIL neste sesong.

— I dag får kontrakt være kontrakt. Jeg vil bare fokusere på den fantastiske innsatsen som ble gjort av alle, både de utpå banen og de fra benken. Det var kun ett lag på banen i dag følte jeg, sier Johansen.

Han skulle også ønske han fikk vært med og bidra i oppgjøret.

— Jeg har vært en del skadeplaget i høst, men har sevlfølgelig lyst til å bidra. Jeg hater å sitte på benken og vil alltid bidra så mye som mulig, men det er urelevant i dag. Andre spillere er i bedre form og det er ikke noe mer hokus pokus enn det. I TIL har ingen klippekort og seieren nå viser at vi som lag har gjort en formidabel innsats nå med å komme oss opp og ut av sumpa som vi har vært så lenge nede i, sier Johansen.