TROMSØ — BODØ/GLIMT 3-1

Tromsø berget eliteserieplassen med seier over Bodø/Glimt. Slik vurderer vi spillernes innsats:

Benny Lekström 4

Ikke skyld i scoringen, men kunne kanskje tatt den med en god redning. Sauset det virkelig til med kvarteret igjen å spille og Glimt scoret, men situasjonen ble avvinket for offside.

Hans Norbye 5

Trond Olsen var nesten fullstendig usynlig i kampen og Norbye må få mye av æren for det. Flere gode løp offensivt i kampen.

Simen Wangberg 5

Ble overspilt i situasjonen som førte til Glimts scoring. Ellers god i lufta både offensivt og defensivt.

Marin Orsulic 4

Mistet markeringen på Sørloth etter 30 minutters spill da Glimt-spissen sendte bortelaget i ledelsen. God i duellspillet, men flere svake klareringer.

Kent-Are Antonsen 5

Glimts scoring kom fra TILs venstreside, men Antonsen ikke skyld i målet. Hadde stort sett god kontroll på Azemi og ofte mye med høyt i banen for TIL. Nydelig målgivende til Ondrasek på 3-1-scoringen.

Magnus Andersen 4

Fikk en kjempesjanse allerede etter ett minutts spill, men avslutningen gikk rett på Londak. Flyttet over på venstrekanten i 2. omgang og forsvant litt ut av kampen. Byttet ut i 89. minutt.

Jonas Johansen 6

Målgivende til 2-1-scoringen. Trives sentralt i banen og styrte midtbanen med god ro i spillet.

Christian Landu-Landu 6

Var nære på å sende TIL i ledelsen etter seks minutter. Hardt skudd fra 20 meter like til side for mål. Var meget god i duellspillet og spilte med stor innsats og vilje på midten.

Lasse Nilsen 3

Løp mye, men kom aldri helt til sin rett på venstrekanten. Et par brukbare, men også en del dårlige innlegg. Byttet ut til pausen.

Zdenek Ondrasek 7

Kjempesjanse etter ni minutter fra syv meters hold. Burde sendt "Gutan" i ledelsen, men sleivet skuddet utenfor. Tsjekkerens første scoring siden 28. juni kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt da han banken ballen i hjørnet i kampens 40. spilleminutt. Avgjorde det hele med en lekker 3-1-scoring i 86. minutt da han curlet ballen forbi Londak.

Runar Espejord 6

Løp utrettelig og masse. Brukbar mulighet til å utlikne etter 32 minutter. Gikk i duellen med Londak som førte til utlikningen. Utrolig nære på å score 3-1 med skudd på innsiden av stanga og ut.

Mikael Norø Ingebrigtsen 6

Kom inn fra pausen og brukte kun seks minutter på å markere seg. Den lynkjappe kanten var framme og snappet opp ballen og sendte ballen iskaldt i mål forbi Londak. Livlig og skapte mye.