ALFHEIM: TIL stakk til slutt av gårde med alle tre poengene da de snudde fra 0-1 til 3-1-seier hjemme mot erkervial Bodø/Glimt.

Med full klaff i de andre kampene ble det ikke bare tre poeng, men også fornyet Tippeliga-kontrakt for «Gutan». Om det var det sistnevnte som ble for mye for motstanderlaget og se erkerivalen juble så til de grader, er ikke kjent. Det som i hvert fall er tilfellet var at flere seter på motstanderbenken var knust etter kampslutt.

— At setene på bortebenken får gjennomgå må vi tåle. Jeg synes å huske det var en vegg eller dør som det gikk høl i på Aspmyra. Det skal smelle litt i slike oppgjør, sier TIL-kaptein Simen Wangberg.

— Kontakt

iTromsø kontaktet Glimt-styreleder Mads Torrisen, som ikke var kjent med episoden og ga røret videre til markedssjef Runar Berg, som heller ikke var kjent med det som har skjedd på Glimt-benken i kampens hete.

— Oi, det var jeg ikke klar over. Det er ikke bra og en litt uheldig episode, sier Berg.

Som regner med det vil få etterspill.

— Ja, jeg regner med det vil bli en kontakt mellom Glimt og TIL for å finne ut hva som har skjedd. Vi må stå til ansvar for det som har skjedd, sier han.

— Over stokk og stein

Samtidig mener Berg, i likhet med Wangberg, at slike episoder naturlig nok kan oppstå i slike oppgjør.

— Det er mye følelser når TIL og Glimt møtes. Det går fort litt over stokk og stein. Når det er sagt tror jeg det vil komme en beklagelse og at man ordner opp etter seg. Først må vi finne ut hva som har skjedd og så vil det nok komme en løsning.