— Jeg er selvsagt veldig fornøyd, og gleder meg bare til å komme i gang, sier Stamnestrø til adressa.no.

Etter at skotten Liam Henderson avsluttet låneoppholdet og dro hjem til Celtic, fikk Rosenborg behov for en ny spiller på midtbanen.

Valget falt til slutt på Magnus Stamnestrø, som i forrige uke var på treningsopphold på Lerkendal. Han og midtstopper Johan Lædre Bjørdal ble presentert på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

— Jeg har fulgt Magnus i alle klubbene jeg har vært i, og dette er første gangen vi hadde mulighet til å snappe ham opp. Ferdighetene han besitter passer veldig godt til 4-3-3. For meg er Magnus en litt upolert diamant som vi skal få slipt opp, og vist frem som en megetbra fotballspiller, sa Ingebrigtsen på pressekonferansen.

Relativt rimelig

Stamnestrø avslører at RBK har vist interesse en god stund allerede.

— Jeg hørte noen små rykter om at de var interesserte ganske tidlig, men jeg visste ikke så mye før like før jeg var i Trondheim og trente med laget. Etter dét har det gått ganske fort, egentlig, sier han.

Hemnværingen kommer til Rosenborg fra Kristiansund, og blir en billig løsning for klubben. Etter det adressa.no har grunn til å tro er overgangssummen et sted mellom 300 000 og 500000 kroner for spilleren som hadde et halvt år igjen av kontrakten med Kristiansund. RBK ønsker ikke å kommentere overgangssummen.

Lønnsmessig byr Stamnestrø heller ikke på spesielt store utfordringer for Rosenborg. Allerede før han hadde trent med klubben sa han til adressa.no at han ikke kom til å være vanskelig å be dersom Rosenborg bestemte seg for at de ville ha ham til Lerkendal.

— Det økonomiske er ikke det viktige. Det er først og fremst det sportslige, sier han nå, og følger opp:

— Blir du god nok og utvikler deg, så kommer pengene etter hvert. Det er ikke noe stress.

Kontrakt i halvannet år

Indreløperen, som i første omgang blir å regne som en backup for midtbanetrioen Mike Jensen/Ole Selnæs/Fredrik Midtsjø, har skrevet under en avtale som knytter ham til Rosenborg ut neste sesong.

— Jeg skal først og fremst benytte sjansene jeg får, og forhåpentligvis levere ganske godt med én gang og prøve å spille meg inn i elleveren, sier Stamnestrø.