TOFTIR, FÆRØYENE: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen likte det han så da Magnus Stamnestrø trente med laget tidlig denne uken.

Kristiansund-spilleren fikk vist seg frem med noen fine løp fra indreløperposisjonen sin. I tillegg kunne Ingebrigtsen konstatere at skuddfoten til hemnværingen holder god standard.

— Bare positivt

Så tilfreds var RBK-treneren at det allerede er avtalt at Stamnestrø skal returnere til Lerkendal over helgen.

— Nå skal han spille mot Brann til helgen, og da får vel Brann enda mer trøbbel. Så spiller vi her (i Toftir mot Vikingur torsdag) og mot Bodø/Glimt. Så får vi se hva som skjer. Da får vi pratet sammen igjen, sier Ingebrigtsen til adressa.no.

Akkurat nå ser det ut som mulighetene for at Stamnestrø blir Rosenborg-spiller er gode.

— Vi hadde en fruktbar samtale da jeg var på Lerkendal. Kåre vet hordan jeg tenker, og vi tenker mye likt. Oppholdet mitt var bare positivt, sier Stamnestrø selv.

Det er foreløpig ikke avtalt om 23-åringen skal trene med Rosenborg i neste uke, men Kristiansund har sommerferie i førstedivisjon.

Skal ha penger

Klubbens daglige leder Kjetil Thorsen sier klubben ikke har planer om å stille seg i veien for en overgang.

— Spilleren er positiv, Kristiansund er positiv, og jeg tror Rosenborg også er positiv til det, sier Thorsen til adressa.no.

Stamnestrø har et halvt år igjen av kontrakten med Kristiansund, som for noen uker siden sa fra til spilleren at de ønsket ham med videre.

— Vi vil ha ham her, men vi skal være løsningsorienterte.

Samtidig ligger det i kortene at midtbanespilleren ikke blir en kostbar løsning for Rosenborg. Likevel skal Kristiansund ha en slant for å slippe ham.

— Det har du rett i. Internt har vi selvfølgelig diskutert hva vi vil ha for ham, og noen føringer har vi lagt overfor Rosenborg også. Hvis ikke hadde det ikke vært noen vits i å sende ham opp igjen. Vi opplever dialogen som veldig god, sier Thorsen.