Rosenborg er på jakt etter en ny midtstopper, en jakt som ble intensivert da Stefan Strandberg ble klar for russiske Krasnodar tidligere i juni.

Bodø/Glimts Vieux Sané er utpekt som Strandbergs erstatter, og Bjørnebye bekreftet fredag overfor adressa.no at klubbene er så godt som enige.

— Ikke avgjort noe

Søndag meldte TV 2 at Sané skulle gjennomføre den medisinske testen i Rosenborg mandag.

— Det så ut som gutten ble overrasket da han fikk spørsmålet på tv. Det ble jeg også, er sportslig leder Stig Inge Bjørnebyes reaksjon på TV 2s sak.

Likevel vil han ikke verken bekrefte eller avkrefte opplysningene.

— Vi må nesten få lov til å jobbe med kabalen. Jobber du med «spiller X» kan det være andre klubber i bildet, det er agenter, han spiller i en klubb fra før. Det nytter ikke styre de prosessene i media. Jeg kan ikke kommentere hva jeg jobber med, sier Bjørnebye.

— Han er en interessant spiller, det sier seg selv. Men det er fortsatt ikke avgjort hva vi gjør. Vi kommer ikke til å presentere noen spillere mandag, det gjør vi ikke, sier han.

Stamnestrø trener med RBK

Tidligere mandag kunne adressa.no fortelle at Magnus Stamnestrø skal trene med Rosenborg mandag og tirsdag.

Den tidligere Molde-spilleren sier han nok ikke blir vanskelig å be dersom Rosenborg skulle ønske å hente ham fra Kristiansund nå.

— Nei, det tror jeg ikke. Som trønder er det å spille for Rosenborg det største. Om det eventuelt blir sånn hadde det vært veldig artig, sier han.