Manchester United hadde seks strake seire, fire i ligaen, før onsdagens kamp hjemme mot Tottenham på Old Trafford.

Og det så ut som rekken skulle fortsette fra start. Hjemmelalget gikk ut i et forrykende tempo mot Tottenham. Bortelaget ble spilt lave og etter seks minutter skulle vertene få sin første sjanse.

Nølende Lloris

Welbeck ble spilt opp av Valencia i bakrom. Tottenham-keeper Lloris nølte litt og kunne pustet lettet ut da ballen havnet i armene hans etter en duell med førstnevnte.

Bare minuttet etterpå skulle Manchester United få sin neste mulighet. Denne gangen var det Smalling som var oppe i gjestenes sekstenmeter. Høyrebacken fikk fyre av uten press inne i feltet, men Lloris fikk foten på skuddet.

Men derifra kom Tottenham mer med i kampen, og i det 14.minutt skulle Lennon få en stor sjanse. Soldado fikk ballen på 20 meter, vendte om og sendte en stikker til Lennon. Litt skrått for De Gea skjøt Lennon midt på den spanske keeperen.

Tottenham i ledelsen

Gjestene skulle dog senere i kampen få ballen i nettet med hjelp av Adebayor. Først kom Eriksen seg fri ute på høyrekanten og slo inn til Adebayor. I feltet gikk han i duell med Smalling, en duelll han vant lett, og styrte ballen pent tilbake hvor den kom fra.

— Han scorer mål og gjør det lettere for oss, så det er et pluss, sa danske Christian Eriksen etter kampen.

Moyes og co slet med å spille seg til de største sjansene . De kom seg ofte opp til den siste tredjedelen, men presisjonen i de avgjørende pasningene var ikke god nok.

— Det eneste vi kan gjøre, og det eneste som gjelder, er å gripe sjansene når de er der, samtidig som det gjelder å unngå de små feilene som kan få fatale følger. Jeg synes spillerne mine gjorde sine saker bra i denne kampen, og det var stort at de klare å komme så raskt tilbake etter å ha fått 0-2 mot seg, sa United-manageren.

Istedenfor var det bortelaget som kunne doble ledelsen gjennom sin spanske spiss Soldado. Angriperen fikk ballen servert fem meter foran mål etter innlegg fra Lennon, men forsøket traff leggen og gikk dermed langt over mål.

To kjappe scoringer

Den andre omgangen startet lik som den første. Vertene slet med å komme seg til sjanser med lite flyt på den siste tredjedelen.

I det 60.minutt kom derimot Welbeck seg fri inne i feltet, men ble felt av Tottenham-stopper Chiriches. Hele Old Trafford ropte på straffe, men dommer Webb holdt fløyta vekk fra munnen.

Seks minutter senere skulle vi få servert en ny scoring i kampen. Igjen var det bortelaget som skulle ta vare på muligheten sin. Lennon løp seg fri på høyresiden og la inn i feltet. Ballen gikk via noen Manchester United-spillere, men nådde til slutt frem på hodet til danske Eriksen som lurte seg foran Valencia og kunne juble for Tottenhams mål nummer to.

— Alle ville vinne i dag, og jeg føler vi klarte å vise det på banen. Det var ikke så pent ut på der i dag, men vi fikk alle poengene likevel, sa målscoreren etter kampen.

Det tok dog ikke sekunder før rødtrøyene fikk puttet en i motsatt mål. Unggutten Januzaj spilte en stikker gjennom til Welbeck som alene med Lloris chippet ballen iskaldt i mål.

United-press

Etter reduseringen presset hjemmelaget kraftig mot Tottenhams mål.

Både Januzaj og Hernandez skulle få sine muligheter i det 72 og 77.minutt, men ved begge anledninger klarte ikke spillerne å få ballen på målet.

Og vertene bare fortsatte.

I det 88.minutt var det innbytter Young som var nære på. Lloris var igjen ute på bærtur, noe Young prøvde å dra utnyttelse av da han kom først på ballen, men avslutningen til vingen ble for svak og nådde ikke frem til mål.

Minuttet etterpå fikk Vidic headet forholdsvis fritt etter en corner, men headingen gikk en halv meter over mål.

Tottenham klarte dermed å holde unna for presset og kan innkassere nye tre poeng i banken.

— Nå må vi vende blikket mot neste kamp og forsøke å vinne den. så mye annet kan vi ikke gjøre, og akkurat nå er det ikke situasjonen på tabellen som opptar oss mest, sa Moyes etter onsdagens kamp.

Gjestene plasserer seg med dette resultatet på plassen foran Manchester United på tabellen (6.plass) med 37 poeng. Hjemmelaget i onsdagens kamp ligger på plassen bak med 34 poeng.

Fakta Premier League onsdag, 20. runde:

Swansea – Manchester City 2-3 (1-1) Mål: 0-1 Fernandinho (14), 1-1 Wilfried Bony (45), 1-2 Yaya Touré (58), 1-3 Aleksandar Kolarov (66), 2-3 Bony (90).

20.498 tilskuere.

Arsenal – Cardiff 2-0 (0-0) Mål: 1-0 Nicklas Bendtner (88), 2-0 Theo Walcott (90).

60.004 tilskuere.

Crystal Palace – Norwich 1-1 (1-1) Mål: 0-1 Bradley Johnson (39), 1-1 Jason Puncheon (str. 44).

Rødt kort: Leroy Fer, Norwich (to gule, 82).

25.189 tilskuere.

Jonathan Parr spilte 44 minutter for Crystal Palace.

Fulham – West Ham 2-1 (1-1) Mål: 0-1 Mohammed Diame (7), 1-1 Steve Sidwell (32), 2-1 Dimitar Berbatov (66).

Rødt kort: Kevin Nolan, West Ham (44).

25.335 tilskuere.

John Arne riise spilte hele kampen for Fulham.

Liverpool – Hull 2-0 (1-0) Mål: 1-0 Daniel Agger (36), 2-0 Luis Suarez (50).

44.627 tilskuere.

Southampton – Chelsea 0-3 (0-0) Mål: 0-1 Fernando Torres (60), 0-2 Willian (71), 0-3 Oscar (82).

31.271 tilskuere.

Stoke – Everton 1-1 (0-0) Mål: 1-0 Oussama Assaidi (49), 1-1 Leighton Baines (str. 90).

25.832 tilskuere.

Sunderland – Aston Villa 0-1 (0-1) Mål: 0-1 Gabriel Agbonlahor (15).

41.000 tilskuere.

West Bromwich – Newcastle 1-0 (0-0) Mål: 1-0 Saido Berahino (str. 82).

Rødt kort: Mathieu Debuchy, Newcastle (62).

26.430 tilskuere.

Manchester United – Tottenham 1-2 (0-1) Mål: 0-1 Emmanuel Adebayor (34), 0-2 Christian Eriksen (66), Danny Welbeck (67).