OSLO: Lille Manglerud Star ble for sterke for et formsvakt Stavanger Oilers torsdag kveld.

— Dette er pinlig, flaut og alt det der. Jeg skjønner ikke hva som skjer. De er bedre enn oss i dag. Før har vi tapt selv om vi har vært best, men i dag var vi bare ikke gode, forklarte Oilers-målvakt Henrik Holm utenfor garderoben i Manglerudhallen i torsdag kveld.

Han ble belønnet med bestemannsprisen for å ha ryddet unna det meste som kom mot han mot bunnlaget Manglerud Star.

— Holm gjør en kjempekamp. Det sier litt, sier Thoresen.

Fornøyd med poeng

Tidligere Vålerenga-spiller Jesper Hoel ble matchvinner da han satte pucken i mål etter 54 sekunder av forlengningen, og Oilers gikk på sitt andre tap på rad.

— Vi er fornøyd med ett poeng ut fra slik kampen ble. All kreditt til Manglerud Star som var bedre enn oss. De var sultne på poeng i kampen om sluttspillplass, sier Petter Thoresen.

Hans eget lag kjemper en kamp om å ta "the double" for andre året på rad. Thoresen vil så gjerne avslutte Oilers-karrieren med stil.

Oilers virket som et ustoppelig seierstog en periode, men nå er det tendenser til formsvikt. Spesielt framover på banen. Der må laget bli bedre om det skal bli seriegull.

For på 125 minutter har Oilers bare scoret to mål.

Enda verre: På 24 muligheter de siste seks kampene har ikke Stavanger Oilers scoret ett eneste mål i overtall.

— Da er det vanskelig å vinne hockeykamper, konkluderer Thoresen.

— Pasningsspillet vårt er unner enhver kritikk, sier han.

Angrer ikke

Fraværet av enkelte nøkkelspillere er tydelig. Med Tommy Kristiansen (karantene), Mathias Trettenes (skade), Dan Kissel (skade) og Stian Høygård ute i torsdagens kamp måtte både Daniel Rokseth (back) og Nick Bruneteau (back) spille på vingen.

— Jeg håper vi får tilbake noen folk til helgen. Vi må finne ut av dette, sier Thoresen.

Samtidig er én plass ledig på utlendingskvoten, og på gårsdagens motstanderlag spilte Anders Tangen Henriksen en god kamp i andrerekken til Manglerud Star.

- I lys av alle skadene, burde dere hentet én utlending til eller latt være å leie ut Henriksen?

— Vi ser jo at vi er sårbare når vi har fire løpere ute. Men det blir for lett å si noe slikt. Dette bestemte vi oss for lenge siden, sier Thoresen.

— Nei, vi tenker ikke sånn, sier Pål Higson.