LFK var tett på å ta poeng mot Strømmen. Men de avgjørende øyeblikkene vippet hjemmelagets vei.

Først da LFKs spiss Benjamin Stokke misbrukte et tidlig straffespark på stillingen 0-0. Deretter klarte Strømmen å score til 2-1 bare fire minutter før slutt.

Stemningen i LFK-garderoben var naturlig nok ganske avdempet etter tapet. Kaptein og midtstopper Tom Erik Nordberg kunne ikke stort mer enn å konstatere at det ble null poeng.

— Vi er selvfølgelig skuffet. Men det går fort over. Så vi er skuffet, men ja ... What to say, sier Nordberg retorisk.

— Kan man si at dette, mot en bunnrival og med et tidlig straffespark, var en av kampene hvor dere egentlig burde grepet muligheten til å ta poeng?

— Det har du rett i, men samtidig er Strømmen en av de vanskeligste bortekampene. Litt surt er det selvfølgelig, sier Nordberg.

Utnyttet kortslutning

Benjamin Stokke forsøkte å plassere straffesparket etter et kvarter ned til venstre. Men avslutningen ble for svak og ble holdt i fast grep av den debuterende reservekeeperen Stian Bolstad, som kom inn da førstekeeperen ble skadet i situasjonen som ga LFK-straffen.

Like før pause ble det scoring – men den var det Strømmen som fikk.

I andre omgang løftet imidlertid LFK seg igjen. Det ga betaling foran mål. Bendik Bye utnyttet et svakt tilbakespill og kunne gjøre 1-1 etter halvspilt omgang.

Ett poeng borte mot Strømmen ville vært et meget godt resultat for LFK, og de holdt lenge unna for hjemmelaget. Men så, bare fire minutter før slutt, så kom 2-1 ved Ole Marius Aasen etter et innlegg fra høyresiden.

Brann neste

Dermed null poeng for LFK, som i neste kamp møter Brann hjemme på Moan.

For bare et drøyt år siden trodde bergenserne på eliteseriegull, mens LFK var i 2. divisjon. Nå blir det kamp om viktige seriepoeng for begge lag – Brann sløste vekk en 2-0-ledelse og spilte uavgjort mot naboen Nest-Sotra i sin 16. mai-kamp.

Kaptein Nordberg bedyrer at spillerne likevel holder seg på jorda.

— Jeg tror ikke vi tripper på tærne og at det er noen voldsomme forventninger blant oss spillerne. Men det blir artig med Bergen mot nordtrønderne. Vi skal glede oss når dagen nærmer seg, sier Tom Erik Nordberg.