TRONDHEIM (adressa.no): Da Levanger-trener Andreas Holmberg måtte se kampen fra tribunen på grunn av karantene, var det Sturla Voll som ledet nordtrønderne i søndagens kamp mot Bærum.

Utvist i cupkamp

— Jeg har holdt på med dette i en mannsalder, så akkurat det gikk greit, sier Voll med et smil etter kampen, hvor Levanger var på høyde med gjestene, men måtte reise hjem med null poeng.

Andreas Holmberg ble utvist i cupkampen mot Rødde og fikk derfor ikke lede laget på benken. Han var til stede i Bærum, men hadde ingen kontakt med sin assistent Voll underveis.

Bærum scoret to mål i andre halvdel av første omgang, før Daniel Stensland reduserte for Levanger elleve minutter etter hvilen.

Monir Benmoussa økte Bærums ledelse fem minutter senere, og da hjalp det ikke at Simen Raaen Sandmæl reduserte drøyt tjue minutter før slutt. Det ble bare nesten for Levanger, som står med åtte poeng på sju kamper. Kampen endte 3-2 til Bærum.

Fornøyd med prestasjonen

— Denne kampen kunne ha bikket begge veier. Bærum var litt bedre i andre halvdel av førsteomgangen, mens vi var klart best i andreomgangen, mener Sturla Voll.

— De scoret på sine sjanser, mens vi skjøt i stanga og utenfor. Det ble mye nesten for oss, sier han.

Den vikarierende Levanger-sjefen er meget godt fornøyd med prestasjonen, men naturlig nok skuffet over poengfangsten.

Tøff uke venter

— For oss som er nyopprykket så er det positivt at vi henger så bra med. Det er bare tilfeldigheter som gjør at de vinner, og de siste tjue minuttene presset vi dem en god del. Det er en god opplevelse. Det hadde vært verre om vi ble utspilt.

Kommende uke venter Hødd på hjemmebane onsdag, før det blir 16.maikamp mot Strømmen borte på lørdag.

— Vi bør få med oss poeng på de to kampene. Hødd tror jeg vil kjempe om kvalikplass og kanskje også direkte opprykk, og Strømmen er et vanskelig lag, men vi må ta med oss poeng, sier Voll.